Luonto, valokuvaus, suunnistus, taiteen tekeminen, linnut, ötökät, puutarha, kalastus, ruoka-allegisen ruokaohjeita.
Translate
keskiviikko 1. tammikuuta 2014
PERUNALAATIKKO
Perunoita
Possun kylkisiivuja
Graavisuolattua kirjolohta
Lihaliemi kuutio
Sipuli
Muutama pippuri
Suolaa
Vehnäjauhoja
Vettä
Kuori ja viipaloi perunat. Kuori, viipaloi ja kypsytä mikrossa vahän aikaa sipuli.
Lado vuoron perään uunivuokaan, perunoita, kylkisiivuja ( ripottele vähän siivuihin suolaa), sipulia ja graavisuolattua kirjolohta. (Olen laittanut kylkisiivujen jälkeen perunasiivuja, ja sen jälkeen kirjolohisiivut). Täytä melkein koko vuoka.
Lisää pippuri, ja vajaa ruokalusikallinen vehnäjauhoja, jotka on sekoitettu tilkkaan vettä. Lisää neste, jossa on lihaliemikuutio sulatettu.
Nestettä reilusti. Paista uunissa 200 C asteessa n. 40 min. Laske lämpöä uunissa 175 C asteeseen.
Paista laatikkoa kaikkiaan 2 h 30 min.
( Uunin lämmön voi vielä jossakin vaiheessa laskea 150 C ). Lisää nestettä jos meinaa kuivua liikaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti