Luonto, valokuvaus, suunnistus, taiteen tekeminen, linnut, ötökät, puutarha, kalastus, ruoka-allegisen ruokaohjeita.
Translate
torstai 30. tammikuuta 2014
LAMMASTA JA KASVIKSIA UUNISSA
Lammasta
Sinappia
Perunoita
Pikkumaisseja purkissa
Porkkanaa
Herkkusieniä
Mausteseos:
Öljyä
Tomaattipyrettä
Paprikajauhetta
Suolaa
Etikkaa
Kuori ja lohko perunat, ja porkkanat. Laita uunivuokaan kaikki kasvikset. Lisää mausteseos, ja kääntele kasviksia sen verran, että mausteseos on tarttunut kaikkiin vihanneksiin. ( Määrät voi tehdä oman maun mukaan).
Suolaa lammas, ja voitele sinapilla pinta joka puolelta.
Laita lammas vihannesten päälle vuokaan, ja paistomittari kiinni lihaan.
Paista uunissa 150C asteessa, niin kauan, että paistomittari näyttää n. 75C astetta.
Olen käännellyt vihanneksia paiston aikana, että kypsyyvät tasaisemmin.
Teen yleensä ruuan isoon astiaan, että jää seuraavallekkin paivälle ruokaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti