Translate

tiistai 28. tammikuuta 2014

OSSO BUCO

                                                       Ollaan ihastuttu tähän ruokaan.

                                                            4 viipaletta naudan potkaa
                                                           
                                                            Leivittämiseen:

                                                            vehnäjauhoja
                                                            suolaa

                                                            Lisäksi:
                                                           
                                                            sipulia
                                                            4 kuorittua tomaattia
                                                            vettä ja lihaliemikuutio
                                                            suolaa
                                                            mustapippuria
                                                            1 sitruunan mehu

Kuivaa potkaviipaleet paperipyyhkeeseen, ja poista mahdolliset luunsirut.

Leikkaa pari pystyviiltoa viipaleiden reunaan, ettei reunat nouse paistettaessa ylös.

Suolaa potkat. Kasta viipaleet molemmin puolin lautasella olevassa jauhossa.

Kuumenna rasva paistinpannulla ja ruskista viipaleet 1 - 2 kerralla ruskeaksi.

Laita viipaleet kattilaan, ja laita vettä niin paljon että lihat peittyvät. Lisää muut ainekset. Hauduta kannen alla n. 2h. Tarkista maku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti