Ollaan ihastuttu tähän ruokaan.
4 viipaletta naudan potkaa
Leivittämiseen:
vehnäjauhoja
suolaa
Lisäksi:
sipulia
4 kuorittua tomaattia
vettä ja lihaliemikuutio
suolaa
mustapippuria
1 sitruunan mehu
Kuivaa potkaviipaleet paperipyyhkeeseen, ja poista mahdolliset luunsirut.
Leikkaa pari pystyviiltoa viipaleiden reunaan, ettei reunat nouse paistettaessa ylös.
Suolaa potkat. Kasta viipaleet molemmin puolin lautasella olevassa jauhossa.
Kuumenna rasva paistinpannulla ja ruskista viipaleet 1 - 2 kerralla ruskeaksi.
Laita viipaleet kattilaan, ja laita vettä niin paljon että lihat peittyvät. Lisää muut ainekset. Hauduta kannen alla n. 2h. Tarkista maku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti