Translate

torstai 9. tammikuuta 2014

ANKKAA

Ulkolaisissa ruokaohjelmissa, tehdään aina ankasta jotakin ruokaa.
On se varmaan hyvää, kun sitä niin kovasti tehdään. Ollaan pitkään etsitty täältä ankan rintaa, mutta ei mistään löytynyt.

Yksi viikko kävi tuuri, isoon markettiin oli tullut muutama pieni ankanrinta pakasteeseen. Ei muuta kun kokeiluun.


Ensin koitin tehdä tylsällä veitsellä viiltoja nahkaan. Ei uponnut nahkapuoleen veitsi kuin telkkarissa. Sain tehtyä onneksi muutaman viillon.

Sen jälkeen laitoin suolaa ja pippuria pinnalle.

Paistoin paistinpannussa 5 min molemmin puolin yhtä kauan.

Paistamisen jälkeen uuniin 200C astetta n. 20 min

Pidin foliossa vähän aikaa, uunista oton jälkeen. Meillä syötiin perunamuussin kanssa ankkaa.

Hyvää oli, voin tehdä uudestaan, jos löydän ankkaa jostakin. Rintapala oli vaan turhan pieni. Olisi tarvinnut ostaa useampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti