Translate

perjantai 13. joulukuuta 2013

LENKKAREITA JA TUKIPOHJALLISIA

Tähän aikaan vuodesta, on vaikea löytää lenkkareita joita tarvitsee ja haluaa.

Jalkavaivaisena ( nilkka, akillesjänne ja varpaat ) tarvitsen kovapohjaiset lenkkarit, tukipohjalliset, ja pienet miesten lestillä olevat lenkkarit. Naisten lestiset kengät ovat akillesjänteen kohdalta liian kapeita. Lisäksi kenkien pitää olla vedenpitävät, metsässä ja märässä liikkumiseen.

Tällä paikkakunnalla, on vaikka kuinka monta urheiluliikettä, eikä yhdessäkään ollut kenkiä jotka olisin halunnut. Pienet miesten kengät oli loppu.

Pakko oli ostaa tavalliset lenkkarit, numeroa liian isot, kun istuivat kantapäästä. Hyvät kengät jalassa, mutta ei märille kelille lenkille.
Pojalla on myös paha asentovirhe jaloissa. Hänelle löytyi sentään, kengät jollaisia tarvitsee.Meillä molemmilla on oltava tukipohjalliset. Tässä kunnon pohjalliset, maksoivat 155€. Teetetty erään lääkäriaseman kautta.
Minun ei niin hyvät pohjalliset, teetetty fysioterapiaa harjoittavan firman kautta. Hinta oli melkein sama, kun pojan pohjalliset.

Olisin tarvinnut varpaiden kohdalle jäykistyksiä, mutta tekijä ei osannut tai ei halunnut ymmärtää mitä pyysin.
Kävin kolme kertaa korjauttamassa pohjallisia, ja sitten luovutin. Sisätossujen pohjallisena menee hyvin.Ps. Tämä ei ole maksettu mainos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti