Luonto, valokuvaus, suunnistus, taiteen tekeminen, linnut, ötökät, puutarha, kalastus, ruoka-allegisen ruokaohjeita.
Translate
sunnuntai 22. joulukuuta 2013
KALAKASARI
400 g fileoitua kalaa ( olen käyttänyt kuhaa ja siikaa, mutta käy muukin kala )
2 porkkanaa
1 paprika
1 iso maustekurkku
1sipuli
2 rkl öljyä
1 tl suolaa
2 dl vettä
2 dl kaurakermaa
1 rkl etikkaa
Suikaloi porkkanat, paprika, sipuli ja maustekurkku.
Kuumenna kattilassa öljy, lisää porkkana. Hauduta kannen alla vähän aikaa, ja lisää paprika, sipuli ja maustekurkku. Hauduta vielä vähän aikaa. Lisää joukkoon vesi.
Leikkaa kala paksuhkoiksi suikaleiksi ja pane kattilaan. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes kala on kypsää.
Lisää suola, ja mausta etikalla. Lisää kaurakerma, kun on vähän jäähtynyt.
Tarjoa riisin kanssa.
Olen tehnyt aina tupla annoksen. Etikkaa käyttänyt myös vähän enemmin. Kannattaa maistella.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
kannattaa kokeilla tätä ruokaa . on muuten hyvää kuka kalasta tykkää . suosittelen.
VastaaPoista