Translate

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

KALAKASARI



                  400 g fileoitua kalaa ( olen käyttänyt kuhaa ja siikaa, mutta käy muukin kala )
                  2 porkkanaa
                  1 paprika
                  1 iso maustekurkku
                  1sipuli
                  2 rkl öljyä
                  1 tl suolaa
                  2 dl vettä
                  2 dl kaurakermaa
                  1 rkl etikkaa

Suikaloi porkkanat, paprika, sipuli ja maustekurkku.

Kuumenna kattilassa öljy, lisää porkkana. Hauduta kannen alla vähän aikaa, ja lisää paprika, sipuli ja maustekurkku. Hauduta vielä vähän aikaa. Lisää joukkoon vesi.

Leikkaa kala paksuhkoiksi suikaleiksi ja pane kattilaan. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes kala on kypsää.
Lisää suola, ja mausta etikalla. Lisää kaurakerma, kun on vähän jäähtynyt.

Tarjoa riisin kanssa.

Olen tehnyt aina tupla annoksen. Etikkaa käyttänyt myös vähän enemmin. Kannattaa maistella.

1 kommentti:

  1. kannattaa kokeilla tätä ruokaa . on muuten hyvää kuka kalasta tykkää . suosittelen.

    VastaaPoista