Translate

tiistai 10. joulukuuta 2013

LEIVITETYT JA KEITETYT KYLJYKSET

                                   

                                               Tätä ruokaa tulee tehtyä aika usein.
                                               Lihasta tulee todella mureaa ja maukasta.



                                                          Annokseen tarvii:

                                                          Luullisia "talouskyljyksiä"
                                                          Sinappia
                                                          Suolaa
                                                          Kananmuna
                                                          Korppujauhoja
                                                          Maidotonta margariinia nokare

Suolaa kyljykset, Sivele kummaltakin puolelta sinapilla. Kastele kyljykset kananmunaan ja pyörittele korppujauhoissa, molemmilta puolilta.

Paista pannulla, sen verran että pintaan tulee väriä.
Laita kattilaan paistetut kyljykset, ja vettä sen verran että lihat peittyy.
Hauduta kannen alla, kunnes liha on pehmeää. Lisää välillä nestettä jos meinaa loppua.
Mausta jos tarvii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti