Luonto, valokuvaus, suunnistus, taiteen tekeminen, linnut, ötökät, puutarha, kalastus, ruoka-allegisen ruokaohjeita.
Translate
tiistai 10. joulukuuta 2013
LEIVITETYT JA KEITETYT KYLJYKSET
Tätä ruokaa tulee tehtyä aika usein.
Lihasta tulee todella mureaa ja maukasta.
Annokseen tarvii:
Luullisia "talouskyljyksiä"
Sinappia
Suolaa
Kananmuna
Korppujauhoja
Maidotonta margariinia nokare
Suolaa kyljykset, Sivele kummaltakin puolelta sinapilla. Kastele kyljykset kananmunaan ja pyörittele korppujauhoissa, molemmilta puolilta.
Paista pannulla, sen verran että pintaan tulee väriä.
Laita kattilaan paistetut kyljykset, ja vettä sen verran että lihat peittyy.
Hauduta kannen alla, kunnes liha on pehmeää. Lisää välillä nestettä jos meinaa loppua.
Mausta jos tarvii.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti