Tässä yksi meidän perheen herkkuruuista.
Mausta ja suolaa pihvit.
POLENTAMUUSSI
7.5 dl kasvislientä ( vettä ja fondia tai liemikuutio )
1.5 dl polenta ryyniä
½ tl suolaa
Keiju 70 % kasvirasvalevitettä
Kaurakermaa
Kiehauta kasvisliemi kattilassa. Vatkaa polenta liemeen ja anna kiehua hiljalleen n. 10 - 15 min, hämmentäen välillä ( roiskii kovasti, kannattaa käyttää kantta ). Lisää kaurakermaa sopiva määrä, että on muussimaista.
Laita Keiju 70 % maidotonta kasvirasva levitettä sekaan. Lisää suola ja sopivat mausteet.
PEKONI/KANTTARELLI KASTIKE
Paista pekoni ja kanttarellit kypsäksi erikseen. Lisää yhteen. Laita purkillinen kaurakermaa sekaan. Kypsytä ja mausta.
Grillaa pihvit sopiviksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti