Translate

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

POLENTAMUUSSI, GRILLIPIHVI, PEKONI/ KANTTARELLIKASTIKE


Tässä yksi meidän perheen herkkuruuista.





                                                               Mausta ja suolaa pihvit.
  
                                                               POLENTAMUUSSI

                                        7.5 dl kasvislientä ( vettä ja fondia tai liemikuutio )
                                        1.5 dl polenta ryyniä
                                        ½ tl suolaa
                                        Keiju 70 % kasvirasvalevitettä
                                        Kaurakermaa

Kiehauta kasvisliemi kattilassa. Vatkaa polenta liemeen ja anna kiehua hiljalleen n. 10 - 15 min, hämmentäen välillä ( roiskii kovasti, kannattaa käyttää kantta ). Lisää kaurakermaa sopiva määrä, että on muussimaista.
Laita Keiju 70 % maidotonta kasvirasva levitettä  sekaan. Lisää suola ja sopivat mausteet.

                                                         PEKONI/KANTTARELLI KASTIKE

Paista pekoni ja kanttarellit kypsäksi erikseen. Lisää yhteen. Laita purkillinen kaurakermaa sekaan. Kypsytä ja mausta.

Grillaa pihvit sopiviksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti