Translate

tiistai 25. kesäkuuta 2024

MAISEMAKUVA landscape picture

 


Tuossa kuvassa oikealla ennen tasannetta, törmäsin kesän isoimpaan kyykäärmeeseen!! Hyi että miten pelästyin!

Leppälinnulla on pesä jossakin pihapusikossa. Sillä on ollut tänään hätä koko päivän! Taitaa harakat hätyytellä sen pesää. Pihassa on viisi harakkaa, jotka tutkivat paikkoja. Eilen oli taas kuusi tikliä pihakoivussa ja nurmikolla apiloiden seassa.

Kävin äsken pyöräilemässä kolmannen kerran. Kävelin kaikki ylämäet, ja säästelin jalkoja. Pyöräily oli nyt helpompaa, jalat eivät olleet enää ihan voimattomat. Kilpaurheilun lopettamisesta on jo aikaa, mutta kyllä ne treeniohjeet on vielä muistissa. Voi että, miten on kiva käydä lenkillä! 


9 kommenttia:

 1. It sounds like you had quite an adventurous day! Encountering a viper must have been scary, but cycling sounds refreshing. Keep enjoying those outdoor adventures and stay safe out there! Read my new post.

  VastaaPoista
 2. Dearest Anne,
  So you do have vipers in your area? Hope not poisonous ones!
  Magpies can be such a nuisance.
  Walking uphill is another option and you gradually will rebuild your strength.
  Hugs,
  Mariette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. There are three snakes in Finland. One of them is only in Åland. Here elsewhere is the viper (Vipera berus) which is poisonous, the other is the beach snake The grass snake (Natrix natrix) which is not poisonous.

   Poista
  2. So you actually got close to the poisonous one!

   Poista
 3. Si de repente, me encuentro una víbora, echó a correr para alejarme de ella.
  Un abrazo.

  VastaaPoista
 4. Ihanat maisemat!

  Mahtavaa, että pyöräily herättää kutsuvia muistoja 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut aivan ihana käydä kävelemässä, sauvakävelemässä ja pyöräilemässä. Pitää vielä ottaa muitakin liikuntamuotoja mukaan. Kolme kiloa puuttuu tavoitepainosta, mutta ei ole pahitteeksi saada painoa lisää pois. En saa painoa tippumaan, jos en liiku tarpeeksi. Minun pitää liikkua niin, että ei tule stressiä liikkumisesta.

   Poista