Translate

sunnuntai 24. elokuuta 2014

MATKAPÄIVÄT SEITSEMÄNTOISTA JA KAHDEKSANTOISTA

Haikea oli aamulla 9 aikaan lähteä pois. Maajoukkue hiihtäjät olivat jo aamulenkillä, kun oltiin parkkipaikalla. Isäntä on seuraavan vuoden ihan innoissaan, kun Sami Jauhojärvi morjesteli hänelle.Meistä Lappi loppuu, kun päästään Kolariin. Kummallisen vähän näkyi matkan varrella lintuja.


Ajettiin ensin Haaparantaan. Siellä pakollinen Ikean käynti. Mukaan tarttui uusi wokkipannu, ja käsipyyhkeitä. Olisihan siellä ollut vaikka mitä ostettavaa, mutta onneksi auton kyytiin ei mahtunut.

Ikean jälkeen Candy Worldiin. Limsa tölkkejä piti saada, ja ihan pikkuisen irtokarkkeja.

Torniossa ABC ; llä syömiset. Tauko oli ihan paikallaan, kun oli niin kuuma ilma.


Yöksi meillä oli etukäteen tilattu huone Oulun Eedenistä.
Saatiin meidän kylmälaukku hotellin pakastimeen. Hyvä niin, ettei tavarat pilaannu.
Meidän huone sijaitsi, tulomatkan huoneen vieressä.

 Lähettiin samantien kylpylän puolelle. Sama kakan haju oli vastassa, kun pääsi pukuhuoneen puolelle.
Uimisen, ja saunomisen jälkeen tulin takaisin pukukaapeille. Lähistöllä oli nuoria naisia, jotka löysivät, "hyi kamalla" kaapista. Tiedä sitten mitä siellä oli, mutta kiireesti saivat kassin pois, ja äkkiä läksivät pukuhuoneesta.


Aamulla aamupalan, ja aamu-uinnin jälkeen auton tankkaaminen, ja kohti kotia. Kylmälaukun tavarat olivat ihan jäässä. Joten ei huolta että lihat sulaisivat.

 Kivan kuuma päivä tulossa. Meidän autossa ei ole ilmastointia, joten mahtava päivä tiedossa.

Keksittiin matkalla, ostaa jääpaloja marjaämpäreihin. Kaksi jääpalaämpäriä auton lattialla, lisä tuulettimen kanssa, viilensi ihmeesti oloa autossa. Samalla saatiin pidettyä juomiset kylmässä.

Ostettiin uusia jääpaloja kun ne sulivat. Nuorimies uitteli varpaitaan jääkylmässä vedessä. Kyllä viilensi. Auton lämpömittari näytti +33C koko matkan.

 Kahdeksan kuuman tunnin jälkeen oltiin vihdoinkin kotona. Tavaroiden paikoilleen laitto, kaupassa käynti, ja katsomaan äitiä. Samalla tuliaisten vienti. Arki edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti