Translate

sunnuntai 6. lokakuuta 2024

YLLÄS JA HAAPARANTA

 






Pysähdyimme Eelin kaupalle palauttamaan tyhjiä vesipulloja. Samalla piti kuvata järveä, jossa leijui mahtava sumu. Lämpöasteita oli vähän, tuntui että täällä alhaalla olisi ollut yöllä pakkasta.

Meillä oli seuraavaksi suunta kohti Haaparantaa. Pakolliset joka kesä käynnit Ikeassa ja Candy Worldissa.
 Oli tosi hidasta ajaa Kolari ja Haaparanta välillä. Porot eivät hidastaneet menoa, mutta kylläkin hitaasti ajavat kuskit. Auton puskurissa roikkuvat toiset autoilijat, vaaransivat myös menoa!!

Haaparannassa kävimme ensin Ikeassa, siellä sitä oli ihmisiä! Mielessä oli hankkia jotakin, mutta ihmisten seassa ei oikein tehnyt mieli katsella mitään. Jotakin pientä tarpeellista kumminkin tuli hankittua. 

Candy World oli myös täynnä ihmisiä. Nuori mies löysi mieleisiä irtokarkkeja pussillisen, ja limsaa laatikollsen. Isäntä osti hieman irtokarkkeja. Minä otin veljelle 3.5 kg irtokarkkeja tuliaiseksi, ja synttärilahjaksi:-)
 Itselle ostin kaksi pientä rasiaa kovia karkkeja. (Syön sitten joskus, kun tekee mieli) Oli ihan outoa, kun ajatus karkeista ei tunnu hyvältä. Hyvä niin, eipähän nouse sokeriarvot. 

Isännän kanssa ostimme kivennäisvettä laatikollisen mukaan.

Tornion puolella olemme tottuneet käymään syömässä, tien vieressä olevassa isossa kauppakeskuksessa. Nyt ruokailu ei ollut mahdollista. Ravintola oli sillä hetkellä remontissa. Ei auttanut muuta kuin jatkaa matkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti