Translate

maanantai 25. heinäkuuta 2016

PUNAISTA JA VIHREÄÄ red and green
Voi että, minä pidän näistä ojarummuista. Etenkin jos ne ovat värillisiä, tai muuten mielenkiintoisen kokoisia. Näitähän piisasi Lapin reissulla. Ojarumpujen viehätys perustuu veteen, joka virtaa rummun lävitse. Kuiva ja ankea sementtiojarumpu ei kiinnosta ollenkaan. Niitä on vaikka kuinka paljon täällä etelässä. Heh! Johan on kiinnostuksen kohde;-))

Jippii!! Vihdoinkin kotona. Kiva oli olla reissussa, mutta ihana oli kyllä tulla kotia. Poden jo heti ensinmäisten päivien jälkeen koti-ikävää. Miehet sen sijaan voisivat olla reissussa, vaikka kuinka kauan. Heille tulee ikävä, kun Lapista pitää lähteä pois.

Tiedän että muutaman päivän jälkeen, minuun iskee taas stressi kaikista asioista johtuen, mutta nyt on mahtava olla kotona! Valtava kasa pyykkiäkään ei keljuta;-))

8 kommenttia:

 1. Koti on paras paikka! Matkanne oli varmasti onnistunut :D Ihania rumpuputkia...eipä ole tullutkaan mieleen niitä katsella ennen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti on paras paikka;-)) Oikeassa olet. Mieltä häiritsee kovasti, kun ei ole hoitamassa kaikenlaisia asioita. Pakko on välillä lähteä pidemmäksi aikaa muualle, että saa nollattua ajatukset. Matka oli ihana! Vaikka pitkä ajomatka ei ole meidän suosikkeja. Se on tuo minun taiteellinen puoli, joka tuppaa pompsahtamaan aina silloin tällöin esiin, ja kehoittaa kuvaamaan luonnosta jotakin silmää miellyttävää:-))

   Poista
 2. Jos et olisi kertonut, en olisi käsittänyt, että tuo on ojarumpu. Komean näköisiä kuvia.

  Hyvää kotiinpaluuta! Minulla on aina vaikeuksia pohjoisesta paluun jälkeen, kaikki täällä etelässä tuntuu niin ahtaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä on vähän vaikea sopeutua, taas näihin arkisiin juttuihin. Tänään oltiin jo isännän kanssa meidän remonttikohteella.

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kirlah! Anteeksi kun kävi taas vanhanaikainen moka. Poistin vahingossa kommentin. Luonnossa liikkuessa, silmään osuu joitakin juttuja, jotka miellyttävät kovasti minun silmiä. Niin kuin nyt nuo värikkäät ojarummut. Lappi on kyllä niin ihmeellinen paikka, että sinne haluaa jatkuvasti takaisin. Poika on puhunut pienestä pitäen, että muutetaan Lappiin asumaan. Olisiko se niin kivaa, kun tulee kaamos ja talvi.Siellä ei noita työpaikkojakaan oikein ole.

   Poista