Ruoka-aine allergian kanssa, on taas hyvin vaikeaa. Joka syksy on sama juttu, tulee kipeäksi ruoka-aineesta, jota on voinut talvella ja kesällä syödä.
Nyt saa olla tosi tarkkana, mitä pistää suuhunsa. Sipuli kypsennettynäkin tekee tosi sairaan olon. Annas olla, jos isäntä kuorii raakaa sipulia vähän kauempanakin. Sipulin haju menee minulla samantien suuhun. Suu maistuu pitkään ra´alta sipulilta.
Perjantaina, tein possun ohutleikkeistä kastiketta. Tuli hirveän huono olo lihan hajusta, ja piti päästä raittiiseen ilmaan. Isännän piti laittaa ruoka pois, ja tuulettaa että voin tulla sisälle.
Tunnin päästä läksimme Kausalaan maatilatorille ostoksille. Sieltä piti rynnätä oksennus kurkussa ulos, kun oma äiti koemaistoi valkosipuli makkaraa.
Kokeilin ensimmäisen kerran, bataatista isännän tekemää muussia, ja olin hirveän kipeä kaksi päivää.
Allergialääke määrää ei voi vielä yhtään pudottaa. Voi kun tulisi lumet ja pakkaset. Olo helpottaisi kummasti.
Tässä lihapulla ohje:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti