Translate

sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

HERKUTTELUA delicacy

 

                                                 Kauramaitoon tehtyjä pullaviinereitä.

 Ajattelin tehdä viinereitä, mutta minulla ei ollut tuorehiivaa. Oli tehtävä pullataikina. Sain kaulittua taikinaan, kaksi kerrosta maidottomalla margariinilla, jonka jälkeen luovuin lisäkerroksista.

 Vanilijatäyte on tehty myös kauramaitoon. Hillosilmä on vattua. Todella maukkaita pullia, ilman maitoa ja soijaa. 

Viinereiden tekoa kokeilen jonakin päivänä, on hankittava tuorehiivaa. Pitäisi tehdä jostakin hiivan korvike. En oikein kestä hiivaa. Taikinajuuri ohje haussa.

11 kommenttia:

  1. Siitä on aikaa kun olen viimeksi tehnyt viineritaikinan. Ei ihan helppoa mutta lopputulos palkitsee. Herkullisen näköisiä.

    VastaaPoista
  2. Dearest Anne,
    No doubt your men have been feasting on this delicacy with big smiles!
    Looks like ready to publish in a magazine. Kudos to you for managing to work without any soy or milk.
    Hugs,
    Mariette

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. They became good tasting. I have to do it myself if I ever want to have a treat. The finished products for sale usually use some raw material that is not suitable for me.

      Poista
    2. Exactly, both of us face the very same problems and it is best for cooking/baking it yourself!

      Poista
  3. Hi Anne.

    That looks very good.

    Greetings from Patricia.

    VastaaPoista