Translate

keskiviikko 17. helmikuuta 2021

KOKKAUSTA cooking

 

             Aamulla oli pakkasta -20°C, nyt lämpömittari näyttää -18°C. On tulossa kylmä yö.

Tein tänään kirjolohikiusausta, hyvää tuli;-)) Leivoin myös porkkanakakun, ja vaaleita riisipiirakoita. (Piirakoiden kuoren tein hiivaleipäjauhoista, ja riisipuuro on tehty kauramaitoon). 

Leipominen ja ruoanlaitto on kivaa, mutta aina ei oikein jaksaisi. Teen yleensä ruokaa sen verran paljon, että sitä voi syödä seuraavana päivänä. Näin pääsen helpommalla, ruokaa ei tarvitse kuin lämmittää;-))

On hauska kokeilla kaikenlaisia uusia ruokia. Hankala on välillä keksiä, mitä minulle sopivia raaka-aineita käyttää. Teetkö ruokaa suoraan ohjeiden mukaan, vai sovellatko vapaasti? Minä sovellan vapaasti;-)) 

19 kommenttia:

  1. Todella hyvä taiteellinen kuva Anne.

    VastaaPoista
  2. I do all my baking cooking for scratch, once in awhile I may use a gluten free brownies mix because it is sooo good-but I even change their directions a bit. I usually use a recipe for guidence and then do what I what I want haha love your photo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Great ;-)) Will it happen to you that you make something delicious, without a prescription, and you won’t put it up anywhere. When ever you want to do a dose again you no longer remember what was in it? It happens to me so often ;-))

      Poista
  3. Hi Anne.

    Beautiful photo Anne.

    Greetings from Patricia.

    VastaaPoista
  4. Yo también cocino la comida que se pone diariamente en la casa.

    La imagen es una belleza fotográfica.

    Besos

    VastaaPoista
  5. Dearest Anne,
    Wow, what a photo!
    As for the cooking, I'm very much like you, searching for the 'permitted' ingredients for both of us, out of health reason, than using freely.
    Like you, I always prepare large quantities, then freeze for easy re-heating on other days!
    Hugs,
    Mariette

    VastaaPoista
  6. En yleensä tee ruokia ohjeiden mukaan. Menen ruoanlaitossa pitkälti terveellisyys edellä. Ohjeissa on usein paljon turhia ja vähemmän terveellisiä raaka-aineita.

    VastaaPoista
  7. I've been cooking for so long that I no longer use recipes. A little dash here and a little dash there, and it all works out. ; ) Your carrot cake sounds delicious. One of my favorites for sure.

    ~Sheri

    VastaaPoista
  8. Uma imagem deslumbrante!
    Aqui também fazemos umas adaptações, em certas receitas...
    Beijinhos
    Ana

    VastaaPoista