Translate

tiistai 9. helmikuuta 2021

METSÄSSÄ 3 in the woods

 
Pakkasta -15°C

En kestä! Koska nämä jutut helpottaa;-(( Tänään leikattiin kielestä patti, joka on siinä ollut n.10 vuotta. Olen jo kerran mennyt sairaalalle sen poistoon. Silloin sanottiin että sitä ei poisteta. Tämä nykyinen hammaslääkäri halusi, että patti poistetaan.
Pelotti ihan hirveästi! Tässä on näitä kipuja ollut monta kuukautta ihan liikaa;-(( Pelkäsin puudutuspiikkiä valtavasti, mutta onneksi piikki ei ollut ihan kamalaa. Lääkäri leikkasi patin pois, ja laittoi sen näyteastiaan. Tikkejä tuli kieleen useita. Toimenpide oli onneksi äkkiä ohitse. Tuntui pahalle, kun hoitaja, tai lääkäri veti kieltä lapun kanssa sivulle ja ulospäin. Sain kahden viikon päähän kontrolliajan, silloin pitäisi myös tuloksetkin olla tullut. ( Saa nähdä miten pää kestää odottaa tuloksia). Kipuun ei ole muuta hoitoa kuin banadoli. Lääkäri sanoi, että kieli vaivaa n. 3 viikkoa;-((  Kieli on kipeä, ja nieleminen sattuu:-((( Syömien on hankalaa. 
Hoitaja ja lääkäri oli hyviä. Sanoin että pelkään kipua. Minulle sanottiin mitä tehdään, ja hoitaja kyseli välillä, että pärjäänkö.


14 kommenttia:

 1. No kylläpä sinua nyt koetellaan. Tsemppiä.

  VastaaPoista
 2. Preciosos árboles del bosque, con los copos de nieve en sus ramas.

  Besos

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sinulle ja paljon etähaleja!
  Kyllä sinä pärjäät 🥰.

  VastaaPoista
 4. Dearest Anne,
  First off, excellent winter photos from the woods! Too bad that your first photo is NOT showing as a thumbnail on the sideline's Blog List, like you have here to the right also. Just add your own blog as a 'check' and you can learn in my present post how to remedy this. Good luck as your photos are a big draw, the visual is far stronger than plain text...
  What an endless ordeal you are having with your medical and dental check ups. Can't imagine the pain it would cause when tugging and twisting ones tongue... Good grief! Is this ever coming to an end?!
  Hugs,
  Mariette

  VastaaPoista
 5. Hi Anne.

  Nice pictures of the trees with the snow.
  Keep your square and strength.

  Greetings from Patricia.

  VastaaPoista
 6. Anne, I'm so sorry you're going through this pain. I do hope you feel better very soon. Your forest photos are so lovely. Spending time in the woods seems to be a little quieter and more peaceful.

  ~Sheri

  VastaaPoista
 7. Mais uma série de imagens de Inverno, absolutamente fascinantes! Estimo que tudo tenha corrido o melhor possível, e que melhore rapidamente, Anne!
  Beijinhos
  Ana

  VastaaPoista