Translate

sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

KALAPULLAT fish buns


                     Keitettyjä perunoita, kananmunakastiketta, ja kuhasta tehtyjä kalapullia.

 Kuhapullat:

 1 kg fileoitua, nahatonta kuhaa.
 1-2 dl kaurakermaa
 korppujauhoja
 2 munaa
 2 tl pan suolaa
 tilliä
Kala jauhetaan tehosekoittimessa. Lisätään muut ainekset joukkoon, ja sekoitetaan kuohkeaksi massaksi. (Korppujauhoja niin paljon, että massasta on helppo muotoilla pyöryköitä). Paista paistinpannulla kypsäksi.

Kananmunakastike:
3 rkl maidotonta margariinia
3 rkl vehnäjauhoja
4-5 dl kauramaitoa
1-2 tl pan suolaa
3 kovaksi keitettyä kananmunaa

Sulata margariini kattiassa. Lisää jauhot ja anna seoksen kiehahtaa. Lisää puolet kauramaidosta ja kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää loppu kauramaidosta, ja sekoita tasaiseksi. Keitä kastiketta hiljalleen n.10 min. Lisää hienonnettu kananmuna silppu ja suola kastikkeeseen.

Aines määrät on noin mittoja, jota voi soveltaa.

22 kommenttia:

  1. Dear Anne!
    Thank you very much for these delights. Fish meatballs are the most wonderful food.
    Have a nice Sunday and sunny, healthy week:)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää. Minä en ole hennonut kuhaa laittaa kalapulliin, haukea vaan.

    VastaaPoista
  3. Dearest Anne,
    That looks good for a yummy meal!
    Hugs and happy Sunday afternoon,
    Mariette

    VastaaPoista
  4. It looks very tasty !
    Greetings

    VastaaPoista
  5. I'm sure your buns are tasty, Anne. I always love fish balls or fish buns. Despite on pikeperch is very tasty fish.
    Stay healthy!

    VastaaPoista
  6. Gracias por darnos tan buena receta. Comer pescado es muy recomendable y si le incorporamos buenos ingredientes, todo va fenomenal.

    Besos

    VastaaPoista
  7. This looks delicious, Anne. Those look like scalloped potatoes. Haven't had them in a long time. : )

    ~Sheri

    VastaaPoista
  8. Uma prato muito do meu agrado! Adorei esta foto deliciosa!
    Beijinhos
    Ana

    VastaaPoista