Translate

lauantai 14. maaliskuuta 2020

NAAPURI neighbour


Hoh hoijaa! Kyllä väsyttää! Eilen illalla meinasin nukahtaa nojatuoliin klo 23. Pakko oli mennä nukkumaan. Nukkumisesta ei kuitenkaan tullut mitään, kun naapurin musiikin jytke (joka oli alkanut joskus ennen klo 21) jyskytti päässä tum tum tum!!

Laitoin ulkovaatteet päälle, ja läksin katsomaan mistä jyskytys tulee. Pitihän se arvata, mikä talo se oli. Nämä asukkaat ( äiti, isä, lapsi) muuttivat tuohon kahden talon päähän meidän talosta, joskus 4 v sitten. Siitä lähtien siellä on soinut ulkona ja sisällä jyskyttävä musiikki. Heidän koira ei ole yhtään hiljaa. Koira on myös jatkuvasti häkissä ulkona.

Kello 00 hermostuin totaalisesti, ja soitin hätäkeskukseen, ja pyysin lähettämään hiljentäjät paikalle. Nimeä minulla ei ollut antaa, mutta osoite kylläkin. Vielä klo 00,20 naapurista kuului jyske, mutta sitten hiukan sen jälkeen jumputus loppui. En tiedä kävikö siellä ketään hiljentäjää, vai sammuiko musiikin soittaja.

Minä en ymmärrä, joidenkin touhuja!! Kaikki me muut joudumme kärsimään joidenkin toisten takia, se ei ole oikein. Enkä ymmärrä sitäkään, miksi meidän pitäisi kiltisti vaan odotella, että möykkä loppuu joskus aamuyöllä. Järjestyssäännöissä sanotaan, että hiljaisuus alkaa klo 22, mutta ketä kiinnostaa!

Minä en pystynyt enää nukkumaan. Tuntui että väsymys meni liian syväksi. Pyörin ja pyörin sängyssä, ja lopulta kävin lukemaan. Joskus 2.30 tuntui että uni voisi tulla. Aamulla heräsin jo ennen 8.

9 kommenttia:

 1. That's not ok. I hope for you (night-)silence in the future ! It's a pity some people think they are alone in this world.

  VastaaPoista
 2. Hi Anne.

  That is very difficult if you can not sleep from the noise.

  Greetings from Patricia.

  VastaaPoista
 3. Me gusta mucho la música, pero esta llega a ser una molestia y se pone demasiado alta. Ya tenía que estar alta esa música, para escucharla a tanta distancia.

  Besos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The bass is loud. The sound is such a rumble. Nowadays, there are a lot of headphones in use that allow you to listen to your own favorite music without disturbing anyone. Why not use it. My own son, listening to black metal music in the same room as we are, the music doesn't bother us at all when we can't hear it.

   Poista
 4. Such neighbors are a nuisance. They don't respect other people.
  The curfew is open from 22,00
  Hugs and greetings.

  VastaaPoista
 5. Sei perfeitamente como se sente, Anne! Tenho um problema semelhante com os meus vizinhos do apartamento aqui do lado... são um casal jovem... que fazem o que muito bem entendem... sem consideração por ninguém... e a qualquer hora da noite... portas batem... como se fosse em pleno dia...
  Espectacular, essa formação em gelo! Beijinhos
  Ana

  VastaaPoista
 6. ·.
  Beautiful and freezing photography. Those images in winter are always beautiful.
  regards

  LaMiradaAusente · & · CristalRasgado

  VastaaPoista