Translate

lauantai 15. huhtikuuta 2017

TÄNÄÄN today


Tänään on ollut kylmää. Pakkasta yöllä oli - 3.8°C. Päivälämpötila on ollut - 0°C ja lunta on satanut sakeasti useaan otteeseen. Nyt paistaa aurinko, mittari näytää + 4.4°C.

Tänään käytettiin isää taas ulkona. Liikuntakyky on häneltä heikentynyt todella paljon. Sairaus etenee;-(

Sain viime vuonna aloitettuun, lintulistaani uusia lintuja. Vihdoinkin! Isokäpylintu, nokkavarpunen, pikkujoutsen ja räyskä, pääsivät listaan.
 Lintuja olisi enemminkin, mutta aina niitä ei ehdi tunnistaa.
Kiva nähdä, kuinka paljon pystyy keräämään lintuja listaan;-)

14 kommenttia:

 1. On tosiaankin ollut niin kylmää, meilläkin pyrytti lunta, kun kävimme äitiä katsomassa! Mukavaa että isäsikin pääsi ulkoilemaan, äiti ei ulos nyt halunnut kun oli niin kylmää.

  Lintuja meilläkin on ollut automaatilla ilahduttamassa monena päivänä, muuttajat ovat nälkäisiä! Yllätysihanuuksia ovat olleet tiklit ja vihervarpuset, peippojakin melkein kymmenen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isä on lähtenyt mielellään ulos, kun ollaan viety. Katsellaan lintuja ja oravia hänen kanssa. Meillä on ollut tapana työntää isää rullatuolissa ulkona, noin tunnin verran. Muuttolinnut on olleet todella nälkäisiä!

   Poista
 2. A feather had just arrived there, beautiful image.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva. Minulta puuttuu noista isokäpylintu ja pikkujoutsen.

  VastaaPoista
 4. Hi Anne,
  This picture is very original. The cold is still present.
  Have a wonderful week!
  Many greetings

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iñaki Hey! Here is cold. The air is not warm to any meinaa. At night, there are many degrees of frost, and during the day the wind blows cold. Migratory birds has become a lot, hopefully they stack up in the cold.Greetings

   Poista