Translate

torstai 8. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI LUUKKU 8 Advent calendar door 8


Enkeleitä, on heitä! Enkelit kulkevat meidän mukana hyvinä aikoina, ja myös huonoina aikoina. Enkelit ovat myös mukana surussa. Tänään osa enkeleistä on pukeutunut mustaan.
Tasan kaksi vuotta sitten äiti menehtyi, vuoden taistelun jälkeen. Aika on jättänyt meihin omaisiin jälkensä, mutta kun toiset kaksi vuotta on mennyt, ehkä se helpottaa.

12 kommenttia:

 1. Enkeleitä on, sen huomaa siitä, että joskus tulee kosketus vaikkei ketään ole lähelläkään tai hentoinen höyhen laskeutuu, vaikkei lintuja olisi missään.

  Oman vanhemman menetys on aina lapselle suuri surun paikka, oli lapsi iso tai pieni, nuori tai vanha tai äiti/isä nuori tai vanha. Äiti-lapsisuhde/isä-lapsisuhde on ainutkertainen! Ikävöin vieläkin isää, vaikka hän menehtyi yli 30 vuotta sitten, suru helpotti aikanaan, ikävä hiipii aina joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vaan meinaa, että se äiti tai isä elää aina. Kun vanhemman lähtö tulee, se kolauttaa todella kovaa, etenkin jos ollaan oikein läheisiä. Ensinmäinen vuosi meni täydessä sumussa, ja koitti saada itseään kasaan. Sitä joutui laittamaan itsensä todella koville, viimeisenä vuotena. Mutta pitää olla hyvillään että tuli oltua mukana koko matka.

   Poista
 2. Hi Anne.

  What fun with old pictures behind.

  Groettie from Patricia.

  VastaaPoista
 3. Boa tarde, maravilhosa composição criativa que resultou muito bem, o registo e apresentação está perfeito.
  continuação de boa semana,
  AG

  VastaaPoista
 4. Ja taas uudenlaisia!
  Juu kyllä enkeleitä on!

  VastaaPoista
 5. Mais uma imagem linda!
  Criatividade sempre em alta por aqui!
  Adorei!
  Bjs

  VastaaPoista