Translate

torstai 29. joulukuuta 2016

MYLLERRYSTÄ turmoilMeidän kylällä väännetään oikein urakalla. Vuoden kesti peräkylällä viemäreiden, hulevesi ja vesiputkien laitto. Nyt tuli lappu meillekkin, että sama on edessä tällä tiellä! Meillä menee taivaalta tuleva vesi, kesäisin kaikki kasvimaalle ja kukkapenkkeihin. Yli menevä imeytyy maahan. Viemäreihin sadevesiä ei valuteta.

Tämän kesää sähkölaitos ja teleoperaattori on kaivanut sähköjohtoja, ja valokuitupiuhoja maan sisälle. Työmiehet tulevat 7 aikaan aamulla hommiin, ja käynnistävät koneet. Kiva herätä siihen, kun sänky ja koko talo tärisee niin kovaa, että luulee katon romahtavan alas! Telaketjukone on valtava tärisyttäjä! Joulukuun alkupuolella, meille tuli myös valokuituasennus. Samalla taloon tuleva sähköjohto on vedetty maahan. Tietokoneen nopeus nousi huimasti, enää ei tarvitse odottaa kuvien latausta.

16 kommenttia:

 1. Onpa teillä siellä myllerrystä!
  Meillä on vesiasiat hoidettuna (kalliisti), valokuitua ei tule ja sähkölinjojen luvattua upottamista vain odotellaan. :)
  Mukavaa vuodenvaihdetta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi teleoperaattori vetää maahan paljon kuitua täällä. Hyvää Uutta Vuotta!

   Poista
 2. Que pases una buena Noche de fin de año Anne. Te deseo lo mejor para el 2017 💗 Onnellista vuotta uutta!! Seguimos el año que viene 🙅
  Besos.

  VastaaPoista
 3. Hello Anne!
  Such work is needed, necessary but then it is OK.
  I like the huge wooden wheels. It would be nice of them tables.

  Anne!
  May this year brings all the desired success and happiness in your life that.
  Wish you a successful and prosperous 2017!
  Lucja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Large wooden rollers would be nice to do something for the garden, but the electricity company will take them away. Have a happy new year 2017 Lucja-Maria!

   Poista
 4. Tärinä varmasti tuntuu vielä routaisessa maassa kovemmalta! Eipä taida herätys olla kovin mukava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä maa on savea, sulan maan aikana heiluttaa myös kovasti. Hirvittää mitä vahinkoa tärinä on tehnyt sokkelille. Välillä talo tärisee niin kovasti, että astiat helisevät kaapeissa. Silloin tekee mieli lähteä ulos karkuun.

   Poista
 5. Happy New Year to you and your family, Anne !!

  VastaaPoista
 6. It sounds as if all the noise was worth it if your computer speed is so much better. We are having the same thing in Australia, so not everyone is happy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Computer speed increased a lot. After all, it is nice when you feel constantly dug next to the land, but what it can, and everything is but an improvement. Greetings

   Poista
 7. Tsemppiä myllerrykseen! me asumme Espoossa keskellä suurta asutusta, mutta tällä hetkellä ei toivoakaan valokuidusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä kun valokuitu tuli. Ei tarvitse enää odotella yhteyksiä.

   Poista
 8. Então isso é sinónimo de melhor qualidade de vida! E muito benéfico para todos os habitantes da sua aldeia!
  E proporcionaram óptimas imagens, esses cabos!
  Continuação de Festas Felizes! Beijinhos
  Ana

  VastaaPoista