Translate

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

KUMMITUSJUTTU ghost story

Tiistaina oli kova tuuli täällä meillä päin.

 Oltiin käymässä nukkumaan, kun poika kävi vielä kurkistamassa ikkunasta, olisiko pupu tullut pimeässä syömään linnunruokia.

 Heppu hihkaisi meille, että nyt äkkiä katsomaan! Puussa on jokin iso ja musta! Ei muuta kun kameraa käteen, ja varovasti ikkunaverhon taakse kurkistamaan puuhun.

Jokin valtavan ison pöllön näköinen istui puussa, ja liikkui hiljakseen! Omalla kameralla en saanut kuvia, kun oli niin kammottavan pimeää.

Se on pöllö! Ei hitsi, ei se ole pöllö, kun siivet liikkuu tuolla tavalla.

 Ajattelin itsekseni, onko meidän puuhun tullut lento-orava, mutta kun oli niin iso.
 Sitten se näytti ihan rauskulta, mutta eihän vedenelävä voi olla puussa.

 Ihan alkoi pelottamaan, kun tuli kummitusjutut mieleen. Hahmo oli tosi outo, ja liikkui ihan käärmemäisesti. Hyvä ettei hiukset noussut pystyyn.Poika ja isäntä hermostuivat, kun ei saanut selvää mikä puussa oli. Ottivat taskulamput käteen, ja läksivät ulos katsomaan, mikä siellä puussa oikein istui.

 Kohta poika tuli ja sanoi ettei se ole mikään elävä, vaan jokin muovikassi. Minua helpotti suuresti, kun ei ollutkaan sen vaarallisempi.
Aamulla lähempi tarkastelu osoitti, että puussa oleva "jokin" oli risa ilmapallo.


Mistä ihmeestä se oli meidän lehmukseen joutunut? Pallo oli juuttunut narusta oksiin kiinni.Siinä se kummitus nyt on! Kyllä kun tuo mielikuvitus tekee tehtävänsä. On tullut ilmeisesti katsottua, liikaa televisiosta uutisia. Vähänkö nyt jälkeenpäin naurattaa!

minamatti.blogspot.fi
saminluontokuvia.blogspot.fi
annenluontopaivakirja.blogspot.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti