Ohje: KANSAN EMÄNNÄN KEITTOKIRJA vuosi 1909
Sovitettu käytettäväksi myöskin yksinkertaisissa ruuanlaittokursseissa kansan naisille.
ALMA FORSTEN
Perkaa hauki, avaa se vatsalta. Huuhdo hyvin ja pane selkä ylöspäin voideltuun uunipannuun. Voitele kala ennen uuniin panoa munanvalkuaisella ja riputtele suolaa joka puolelle. Kun se on puolipaistunut, sivele vielä kermansekaisella munanvalkuaisella ja riputtele päälle leipäjauhelmaa. Anna paistua, kunnes on vaaleanruskea ja evät irtaantuvat helposti. Valele välistä kastikkeella. Vie tarjolle oman kastikkeensa kanssa, johon lisätään jauhoja ja vettä. Lahnaa paistetaan samalla tavalla.
Harvoin hauki on maistunut näin hyvälle,-))
¡Que buena pieza has capturado! Tiene que estar deliciosa.
VastaaPoistaBesos
Was good;-))
PoistaDearest Anne,
VastaaPoistaOh, I have prepared several delicious Pike fish in The Netherlands. My late first husband was an avid fisher and he caught some good ones. This was like gourmet food... and no doubt yours was too.
Hugs,
Mariette
This was good. Although the recipe was really old, today’s instructions don’t differ much from this guide. The wording of the instruction is funny. Old-fashioned ;-))
PoistaGood things NEVER expire!
PoistaOh my, I thought that was a snake when I first saw the picture. The pike looks Yummy when cooked properly. The only fish that I will eat is lobster, crab, and shrimp. : )
VastaaPoista~Sheri
They are delicious;-)
Poista