Translate

maanantai 21. kesäkuuta 2021

AROVUOKKO (Anemone sylvestris)

 

Kuumuus jatkuu! Sisällä +25°C ilmastointi onneksi helpottaa oloa. Ulkona varjossa +33°C. Tuulee. 

Meillä on tosi kuuma paikka. Tässä ei ole isoja puita suojana, jotka varjostaisi pihaa. Tien toisella puolella on entinen pelto. Olimme hetken minun kotipaikalla, isäntä jatkaa lattian kimpussa hommia. Siellä piha on ihanan viileä. Joka puolella tonttia varjostaa isoja puita. 

Kävimme aamulla ruokaostoksilla. Kaupassa oli todella vähän asiakkaita. Maskin kanssa hengittäminen on hirveän hankalaa kuumalla ilmalla.

14 kommenttia:

 1. I can’t believe your place is hotter than my country which is notorious for muggy summer. I haven’t turned air conditioning on yet. The lovely pristine white flower emanates coolness somehow. Stay cool.

  Yoko

  VastaaPoista
 2. Dearest Anne,
  Guess the mask wearing is the worst of all, in hot and humid air it makes one almost faint! We sure are glad that on April 8, 2021 our Governor did away with ALL restrictions. Breathing free and living healthier.
  We have almost too many trees and they have grown so very tall that hardly sun is coming through. Quite a difference.
  Hugs,
  Mariette

  VastaaPoista
 3. Kuumalla maskin kanssa toimiminen on tosiaan ikävän tukalaa.

  Meillä oli etätyöpäivän päätteeksi sisällä alakerrassa 30 astetta lämmintä. Yläkerrassa (makuuhuone ja työhuone) tavallisesti muutaman asteen kuumempaa. Iltapäiväksi etätyöpiste siirtyikin alakertaan.

  Koira ei tykkää helteestä yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko teillä ilmastointia? Mielellään ei sitä käytetä, kun se käy henkeen, mutta nyt on ihan pakko. Pystytkö nukkumaan? Yläkerrassa ei voi nukkua, kun alakerran lämpö menee ylös.

   Poista
 4. We are hot today and then will be cool tomorrow! It makes it easier if everything can cool down.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Good thing! Heavy thunder has been promised here, the air should also cool down in the coming days.

   Poista
 5. Hay plantas que necesitan el sol para florecer.

  Muy bella es la flor con que nos obsequias.

  Besos

  VastaaPoista
 6. Olenkohan tuollasita kasvia koskaan kuullutkaan olevan olemassa. Minusta ei ainakaan täällä päin kasva, vai onko luonnonkasvi ollenkaan?
  Juuri katsoin mittaria ja meilläkin oli 33 astetta ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kuuma! Onko teillä ollut ukonilmaa? Arovuokko on koristekasvi puutarhassa. Kasvaa muualla villinä kalkkiperäisissä paikoissa.

   Poista
 7. I hope it gets cooler for you where you live. It's been pretty warm here too, but this week is supposed to cool down.

  ~Sheri

  VastaaPoista