Translate

lauantai 12. kesäkuuta 2021

LAUANTAI Saturday

 

 Aamupäivällä oli helteistä. Tuuli heilutteli puiden oksia. Lämpöasteita aamupäivällä +25°C, nyt mittari näyttää +19°C. Tällä hetkellä vettä sataa kaatamalla.

Vuokrattiin eilen raivaussaha. Terä ja kone maksoi 70€ vuorokausi. Aika arvokasta. Nyt tarve oli vain lyhyen pensasaidan leikkaamista varten. Koneen palautuksen yhteydessä, kysyimme lattialaudan hintaa. Lauta, jota meillä on käytössä, maksoi viime syksynä, 1.90€/ metri. Nyt saman laudan hinta on 2.49€/ metri. Aika paljon on muutaman kuukauden aikana puulle tullut hintaa.11 kommenttia:

 1. For me, prices are also rising at a great pace and forests are disappearing even faster. My heart cries when I see cut green trees.
  Banditry in nature in broad daylight!
  A relaxing weekend for you, Anne.

  VastaaPoista
 2. Dearest Anne,
  Here the cost of lumber has also sky rocketed!
  Hugs,
  Mariette

  VastaaPoista
 3. Täällä vettä tuli hetken kaatamalla ja siinä se. Toivottavasti sataisi lisää, sillä täällä meillä on jo melko kuivaa.
  Laudan hinta on tosiaan noussut merkittävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maa on ollut tosi kuivaa. On se jännä, kun jotakin tarviketta menee kaupaksi, heti sen hintaa pitää nostaa. Voittoa pitää saada.

   Poista
 4. Hei, täällä on satanut tänään oikein mukavasti.
  Uutisissa kerrotaan, että kaikkien rakennustarvikkeiden kysyntä on nyt kovaa, varastot vähissä ja hinnat varmaan korkealla. Toivottavasti tilanne normalisoituu pian. :)
  Hieno kuva. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista