Translate

perjantai 29. toukokuuta 2020

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA! Have a nice weekend


                        Oletko liikkunut kaupoissa, ja muualla tarpeellisissa paikoissa?

Minä kävin miehen kanssa ensimmäisen kerran kaupassa melkein kolmeen kuukauteen. Peläten menin erityisryhmien aukioloaikaan, mutta hyvin oli tilaa kulkea. Muutamilla ihmisillä oli maskit suun ja nenän edessä, käsineitä oli monella. Paljon oli vanhoja pariskuntia ostoksilla.

 Ikävän kokemuksen jätti, kassalla ollut pitkälti yli 70 vuotias vanha mies, joka alkoi meille möykkäämään suureen ääneen. Pariskunnista ja hallituksen määräyksistä! Olisi katsonut peiliin, saako pitkälti  yli 70 vuotias liikkua kaupoissa?
 Jouduin moneen kertaan sanomaan henkilölle, että älä tappele!
Seuraavaksi kun joku alkaa möykkäämään turhanpäiväistä, huudan apua, ja vartijaa paikalle.

Ihmiset ovat muuttuneet ihan kummalliseksi! Tulet vaikka tien toisella puolella vastaan, ja katsot kulkijaa, vastaantulija painaa katseen maahan, ja lisää vauhtia!! Pelottaa se minuakin tuo virus, mutta en minä sentään monen metrin päästä karkuun lähde!

Kävin hierojalla, kun on taas niin tukala olo. Edellisestä hieronnasta, on se melkein kolme kuukautta!
Fysioterapeuttikin soitteli, että heillä saa nyt ottaa talon ulkopuolisia asiakkaita vastaan. Sinne menen onneksi jo maanantaina. Jos tämän viikonlopun jotenkin pärjäisi.

Eilen kävimme isännän kanssa hiustenleikkauksessa:-)

Jotenkin pelottaa liikkua vielä ihmisten luona.

12 kommenttia:

 1. En ole käynyt kaupassa kuin kerran viimeisten kuukausien aikana, silloinkin maskin kanssa. Meilläpäin toimii hyvin kotiintilaus kaupasta. Nyt kun paikat alkavat vapautumaan, mietitityttää mahdollinen koronan uusi aalto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se pelottaa, jos tauti lähtee leviämään enempi. Meillä täällä on mahdoton saada kotiintilausta kaupasta. Niissä on niin pitkät toimitusajat, ja toisiin kauppoihin ei edes oteta uusia asiakkaita. Saatko niitä tuotteita joita tilaat?

   Poista
 2. Dearest Anne,
  We both together made our big shopping rounds to Costco Wholesale and such last week Tuesday, it was pleasant. Most people wearing mouth masks but no ugliness but polite and kind people. Today we went to Mass and afterwards had lunch with a group of 12, pool-side since the restaurant of the Country Club is still closed... WEIRD times indeed and some people tend to become aggressive. Also lots of suicides...
  May it soon get back to normal. I stay home mostly, typing hard on our manuscript and hope to reach half of it by Sunday evening... It is good for staying focused.
  Hugs,
  Mariette

  PS on June 8 I have a doctor's and dentist appointment... dentist one got postponed over 2.5 months!

  VastaaPoista
 3. Hei. Kiva perspektiivi kuvassa. Olen ollut eristyksissä ainakin kolme kuukautta. Kaupassa käyn kerran viikossa aamuvarhaisella. Muualla en ole käynytkään, paitsi lääkärissä olen käynyt. Ihmisillä on hermot kireänä tämän viruksen ja eristyksissä olon takia. Tunnistan sen itsessänikin. Koetetaan jaksaa!

  Mukavaa lauantaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Oletko päässyt ulos luontoon? Onneksi täällä on tilaa liikkua luonnossa, ja touhuta pihassa.

   Poista
 4. Este virus nos ha cambiado la vida. Se te quita hasta las ganas de salir a loa calle. Aquí en Córdoba, el calor aprieta mucho y con la mascarilla, aumenta la sensaciñon del calor.

  Me gusta la imagen que has tomado, de abajo hacia arriba. Es una imagen muy bella.

  VastaaPoista
 5. I wonder when we will be able to relax again?

  VastaaPoista
 6. Yellow tulips - how very pretty they are. Yellow flowers are cheerful, and remind me of Summertime.

  ~Sheri

  VastaaPoista
 7. Tenho ido aos supermercados, com todos os cuidados. Sempre usando máscara na rua e dentro das lojas, que por aqui é obrigatório! Mas procuro fazê-lo nas horas de menor movimento! Aproveito a hora de almoço para fazer compras, e me cruzar com poucas pessoas!...
  Está deslumbrante a imagem! Que tulipas lindas!
  Beijinhos
  Ana

  VastaaPoista