Translate

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

POLVIONGELMIA


Sain yli vuosi sitten polveen pitkävaikutteisen piikin, nivelrikon vuoksi. Nimeä en muista. Polvi tuntui suhteellisen siedettävältä piikin jälkeen. Loppu talvesta, polvi alkoi olemaan entistä kipeämpi, ja levossa polvea pakottaa koko ajan. Soitin sairaalalle ja tilasin orttopedille soittoajan. Lääkäri kehoitti piikityksen yhteydessä soittamaan, kun en enää tule polven kanssa toimeen.

 Sain soittoajan, ja lääkärin ajan kuukauden päähän. Kävin viime viikolla röntgenissä ja lääkärissä.

Polvi on löysä, ja antaa periksi taaksepäin vähän väliä. Kysyin samalla toisesta polvesta. Tämäkin polvi on ollut hirveän kipeä, ja antaa periksi taaksepäin.

Polvea kutittaa sisältä. Inhottavaa kun raapiminen ei auta. Suomessa ei kuulema ole matosia, jotka menevät polven sisälle möyrimään. Pakko oli kysyä. Kutina polven sisällä johtuu ilmeisesti
tulehduksesta.

Lääkäri kysyi laitetaanko sama piikki polveen, kuin viime vuonna. Sanoin että kokeillaan, auttaako kipuun. Kysyin mihinkä kohtaa pistää, että tiedän varautua. Polveen sattuu hirveästi kun pistää. Sisäpuolelle polvilumpiota laittoi piikin. Sanoin että sattuu hemmetisti kun aine menee sisään polveen. Piikki olikin vasta puudutuspiikki! Puudutuspiikistä ei ollut yhtään apua, yhtä kovasti se aineen meno polveen sattui kuin ilman pikkiä.

Polvesta otetaan nyt magneettikuvat, ja katsotaan onko siellä jotakin jota pitäisi poistaa, tai korjata.

Ei olisi pitänyt antaa laittaa piikkiä. Myöhäistä perua. Polvi on nyt niin kipeä ja pakottava, ettei mistään tule mitään. Miten ihmeessä tämä piikki nyt tällaista teki. Onkohan polven sisällä jotakin rikki. Magneettikuva on alku kuusta, ja lääkäri kuukauden päästä. Eiköhän se selviä sitten. Loppuisi vaan jatkuva jäytävä kipu polvesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti