Translate

maanantai 17. maaliskuuta 2014

SALAATTI



                                     Keitetyt perunat paistettu sipulin, ja tomaattien kanssa.
                                     Keitetty kananmuna
                                     Loimu kirjolohta
                                     Suolakurkkua
                                     Tuorekurkkua
                                     Keräsälaatin lehtiä, joissa öljyä, pippuria ja suolaa hivenen.
                                     Appelsiinin lohkoja

Mahtavaa! Olen nyt pari viikkoa pystynyt syömään appelsiinia, enkä ole tullut kipeäksi. Pitää nauttia, tästä herkusta, kun sen syöminen kohta loppuu. Samoin olen syönyt, pakastettua mansikkaa, enkä ole ollut kipeä.
Kun koivu alkaa kukinnan, sitten se syöminen taas muuttuu. Koko talvi, aina helmikuun puoleen väliin, oli hirveän vaikeaa ruokien kanssa. Tuntui että, pistipä suuhunsa mitä tahansa, oli kipeä.
Onneksi nyt on vähän aikaa helpompaa.

annenluontopaivakirja.blogspot.fi
saminluontokuvia.blogspot.fi
minamatti.blogspot.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti