|
PULLA: Hapantaikina tehty kauramaitoon |
Ruoka - allergiassa on vaikeaa, kun toisena päivänä voit syödä jotakin ruoka - ainetta, ja parin päivän päästä tulet hirveän kipeäksi samasta aineesta. Yksi tälläinen perusaine on sipuli. Toisia aineita käytetään kypsentämällä, pakastamalla ja vain talvella. Tuoreita marjoja olen käyttänyt kesällä vadelmaa, mustikkaa ja karviaista.
Todella hankala homma on haju. Ruokakaupoissa osaava konsultti valmistaa herkullista ruokanäytettä, nälkäisille asiakkaille. Ajatteleeko kauppias meitä, jotka tulemme sairaaksi hajuista, sijoittamalla näytepisteen paikkaan josta on pakko mennä. Ei riitä yksi tai kaksi kertaa, kun on pakko päästä liikkestä pois vapisten ja oksennus kurkussa. Tuli taas todettua tänään hajun mahti, keittellessä tyrni marmeladia, vieläkin on huono olo.
Muutama kuva ruoka - annoksista, aineksista josta en tule sairaaksi:
|
PIIRAKKA: Kanttarelli, porkkana, peruna, pekoni, kauramaidosta munamaito |
|
MUSTIKKAPIIRAKKA: Suklaa kaurajäätelö |
|
PIZZA: Tomaattikastike, jauheliha, makkara, pekoni ja tomaatti |
|
RIISINUUDELIT: minimaissi, herkkusieni, sipuli, paprika, suurustus maissijauholla |
|
SIIRAPPIMARINOITU BROILERI: Spagetti, pekoni, sipuli,kananmuna, kaurakerma |
Klikkaa kuvaa, avautuu isommaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti