Translate

tiistai 20. elokuuta 2013

HAJUT JA RUOKA

PULLA: Hapantaikina tehty kauramaitoon
 Ruoka - allergiassa on vaikeaa, kun toisena päivänä voit syödä jotakin ruoka - ainetta, ja parin päivän päästä tulet hirveän kipeäksi samasta aineesta. Yksi tälläinen perusaine on sipuli. Toisia aineita käytetään kypsentämällä, pakastamalla ja vain talvella. Tuoreita marjoja olen käyttänyt kesällä vadelmaa, mustikkaa ja karviaista. 

 Todella hankala homma on haju. Ruokakaupoissa osaava konsultti valmistaa herkullista ruokanäytettä, nälkäisille asiakkaille. Ajatteleeko kauppias meitä, jotka tulemme sairaaksi hajuista, sijoittamalla näytepisteen paikkaan josta on pakko mennä. Ei riitä yksi tai kaksi kertaa, kun on pakko päästä liikkestä pois vapisten ja oksennus  kurkussa. Tuli taas todettua tänään hajun mahti, keittellessä tyrni marmeladia, vieläkin on huono olo. 

Muutama kuva ruoka - annoksista, aineksista josta en tule sairaaksi:
PIIRAKKA: Kanttarelli, porkkana, peruna, pekoni, kauramaidosta munamaito

MUSTIKKAPIIRAKKA: Suklaa kaurajäätelö
PIZZA: Tomaattikastike, jauheliha, makkara, pekoni ja tomaatti
RIISINUUDELIT:  minimaissi, herkkusieni, sipuli, paprika, suurustus maissijauholla
SIIRAPPIMARINOITU BROILERI: Spagetti, pekoni, sipuli,kananmuna, kaurakerma
Klikkaa kuvaa, avautuu isommaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti