Translate

tiistai 28. toukokuuta 2024

HOHHOIJAA!

 

Kävin aamulla diabeteksen vuosikontrollissa! Hirveä kiehutus päällä. Olen kolmen viikon aikana saanut sokeriarvoja tippumaan hyvin. Pitkäsokeri laahaa vielä perässä, vaikka sekin arvo on tippunut. 

Lääkäri pakotti aloittamaan uuden sokerilääkkeen, rybelsus! Onko kenelläkään kokemuksia? Ei ole helppoa aloittaa uusien lääkkeiden käyttö!! 

Turpoaako nielu, vai tuleeko nokkosrokko! Vähintään oksettava olo, ihan kivaa! Vaikka oksettava olo lääkkeestä, on lääkärin mukaan, kuulema psykosomaatista!! Hyvähän sitä on sanoa mitä sanoo.

Kilpirauhasen lääkettä pitäisi myös pystyä lisäämään! Viimeksi kun lisäsin, niin rytmihäiriöt kesti 4 päivää, yöllä ja päivällä! 

10 kommenttia:

 1. Dearest Anne,
  It is not easy for keeping sugar levels and everything else in check...
  Hoping for the best for you and that the meds don't make you feel sick.
  Hugs,
  Mariette

  VastaaPoista
 2. Minulla ei vielä ole diabetesta ja kilppariarvot ovat onneksi hoitotasolla. Nuo lääkkeiden vaihdokset ja reaktiot voivat olla ihan kauheitakin - ei psykosomaattisia vaan ihan todellisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellisia on. Mutta koita sitten saada lääkärit uskomaan. Äidillä ja isällä oli diabetes. Isällä ja hänen sisaruksilla kilpirauhasen ongelmat. Minun veljellä ja minulla on tuhottu kilpirauhasen liikatoiminta. Nyt on vajaatoiminta. Kaikenlaista on perintönä tullut.

   Poista
 3. Good some progress with your sugar

  VastaaPoista
 4. Precioso cielo, con nubes blancas en los que los pájaros hacen ejercicios de vuelo.
  Un abrazo.

  VastaaPoista
 5. It is hard to start new medicines, Anne. I hope it is working okay.

  VastaaPoista