Translate

keskiviikko 29. toukokuuta 2024

ALPPIRUUSU (Rhododendron)
Suomi 100 v alppiruusu, teki tänä vuonna ensimmäiset kukat. Tämä oli todella pieni alppiruusu, kun sain sen. Kasvamiseen on mennyt monta vuotta, ja menee vielä lisää. Oli tosi kiva yllätys, kun se kukkii.


Valkoinen alppiruusu on täydessä kukassa. Nimeä en muista. 

PS. Aamulla otin ensimmäisen tabletin uutta diabeteslääkettä. Tunnin päästä, piti ottaa myös tyhjään mahaan kilpirauhaslääke. Aikamoinen olo!
 Minun on pakko, huomenna ihan aamusta ottaa ensin diabeteslääke. Joudun pitämään pidemmän välin kilpirauhasen lääkkeen kanssa, jos ei tulisi samanlaista oloa kuin tänään.
 14 kommenttia:

 1. Los tienes maravillosos y con muchas flores.
  Un abrazo.

  VastaaPoista
 2. Alppiruusu on kaunis valkoisena. Minä sain äitienpäiväksi pinkin muutama vuosi sitten ja istutin maahan. Yllätyksekseni se on voinut hyvin ja kukkinut joka kevät.

  VastaaPoista
 3. Dearest Anne,
  Oh, Rhododendrons remind me of my Parents' garden—they had so many lovely bushes. Wishing you all the best for your meds!
  Hugs,
  Mariette

  VastaaPoista
 4. Kaunis alppiruusu. Olisikohan kyseessä Cunnigham’s White.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan heikkona alppiruusuihin, ja atsaleoihin! Puutarhassa on niitä useita, ja kaikki ovat erivärisiä. Useimmat vasta aloittavat kukinnan.

   Poista
 5. Ihania valkoisia kukkia!
  Jaksamista terveyden suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suomi 100v alppiruusu on esikon keltainen. Tämä täysin valkoinen kukkii nyt upeasti. Muut ovat vielä nuppu vaiheessa.

   Poista