Translate

sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

SUNNUNTAI Sunday

 

                         Tänään on satanut vettä;-) Ei tarvitse kastella puutarhaa;-)) 

Mikä ihme väsyttää! Kello 9 ei jaksaisi millään herätä, kun ei ole pakko;-) Pitää mitata sokeriarvot, kilpirauhasarvot luulisi olevan kunnossa.

Näin hullua unta, ennen kuin heräsin. Olin tekeväni kasvispihvejä. Jääkaapista otin porkkanoita, jotka olivat ihan limaisia ja itäneitä. 

Samalla tajusin, että tarvitsen myös kananmunia. Jääkaapissa ei ollut tavallisia kananmunia. Mutta hyllyllä näkyi erikoisia munia.

 Otin kaksi niistä käteeni. Kananmunat olivat n.20cm pitkiä, litteitä ja niiden kuori oli paksua. Pinta munissa oli karhea. Ihmettelin, minkä linnun munia ne ovat. 

Rikoin toisen munan, sisältä tuli paljon munakokkelin tapaista ainetta! Unessa tajusin, että minun ei tarvitse tehdä kasvispihvejä, kun ei ollut sopivia aineita. 

Onneksi tajusin herätä! Kaikenlaista sitä pitää unessa nähdä;-))


14 kommenttia:

 1. Dearest Anne,
  We will have an entire rainy week here...
  Oh dreams can often be quite funny.
  Hugs,
  Mariette

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. The dream was very realistic. Fortunately, I realized that I don't have to make veggie steaks;-)

   Poista
 3. Unissa tapahtuu kaikenlaista :)

  VastaaPoista
 4. Ahora madrugo bastante. Tengo que reagar las plantas, antes de que haga demasiada calor. Si te fijas en el tiempo que he metido en mi blog, verás de que temperaturas estamos hablando, tengo que regar las plantas diariamente.
  Besos.

  VastaaPoista
 5. Quase nunca me consigo lembrar dos meus sonhos, ultimamente! Acho que deve ser do cansaço! Adormeço logo... e profundamente!
  Lindíssima a imagem! Beijinhos!
  Ana

  VastaaPoista