Translate

sunnuntai 5. elokuuta 2018

KOLI 2

 





















Hotellissa oli hirvittävän kuuma. Onneksi meidän huoneessa oli ilmastointi. Hotelli ei ole mitenkään hyvässä kunnossa sisäpuolelta, likaista ja kulunutta.
Meidän huone piti olla allergiahuone, mutta siinä oli jokin kummallinen matto. Huonetta ei ollut myös siivottu kunnolla, vaan edellisten ihmisten leivänmurusia oli pöydällä ja lattialla. Meiltä puuttui myös yksi sänky.

Remonttia sielä ilmeisesti tehdään. Hotelli yö maksoi meiltä yli 200e, mitä suuresti ihmeteltiin. Mutta täällä ymmärretään rahan päälle. Kylpylässä käynti olisi maksanut 26e/henkilö. Emme edes miettineet maksaa sitä hintaa. Onneksi Kolin alueella on mahtavia luonnon uimarantoja, jossa pääsee uimaan.
 Ruokailu on myös sen hintaista, että kävimme mielummin Kolinportissa syömässä.

 Olihan ne Ukko-, akka-, ja pahakoli ihan hienon näköisiä paikkoja. Näkymä Pieliselle on myös kaunis. 100 metrin välein on nimetty eri nimiseksi samaa kalliota.

Ihmismäärä ja kuumuus, ei suoraan sanottuna tehnyt paikasta yhtään houkuttelevampaa. Mutta tulipahan käytyä katsomassa tämäkin paikka.






8 kommenttia:

  1. Hi Anne.


    Too bad it was dirty there, the environment is very nice.
    You have taken beautiful pictures.

    Groettie from Patricia.

    VastaaPoista
  2. Komeat näkymäthän tuolta huipulta oli :-)

    Mutta kyllä tuolla hinnalla pitäisi olla jo tip-top-siistiä ja kaikki huoneeseen kuuluvat vermeet paikalla. Kannustan tekemään reklamaatiota, jos voimat siihen matkan jälkeen riittävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä odottaa malttamattomana uutta paikkaa, ja pettyy kun kaikki ei olekaan kunnossa.

      Poista
  3. Upeita maisemia, mutta ikävää kuulla tuollaisesta hotellikokemuksesta. Törkeitä hintoja majoituksen laatuun nähden. :(

    VastaaPoista
  4. It seems like a good place for hiking.

    VastaaPoista