Translate

keskiviikko 18. lokakuuta 2017

TÄNÄÄN KESKIVIIKKONA today on Wednesday


Vettä satoi yöstä lähtien, ja sade jatkui puolille päiville asti. Nyt pilvipeite rakoilee, tuulee! Ilmanlämpömittari näyttää + 7°C.

Aamulla pimeässä ajaessa, ei näkynyt hanhia missään. Pois tullessa, eilisessä mutkassa näkyi taas paljon metsähanhia. Pellolla oli myös monta joutsenta.

 Harmittaa, kun ei muista ottaa kiikareita autoon! Kamera kyllä kulkee mukana joka paikassa. Pellolla oli yksi pienempi joutsen, hanhien seassa. Olisiko se pikkujoutsen. Hankala sanoa, kun ei nähnyt tarpeeksi selvästi.


Meillä oli varsin villi tapaus maanantaina! Putkimiehen piti tulla meidän remonttipaikalle, siirtämään väliaikaisesti vesijohtoja.

Putkimies tulikin paikalle, vajaata tuntia aikaisemmin, kun oli sovittu. Mies teki hommia 2h, ja ilmoitti sitten isännälle menevänsä syömään, hakemaan kiinnikkeitä ja lääkäriin.

Isäntä soitteli minulle, että putkimies häipyi. Sanoin että katsoo kellosta ajan, jonka mies on pois.

Heppu oli tullut takaisin jossakin vaiheessa, asentanut muoviputken kannattimiin kiinni, ja häipynyt. Hän on nyt sairaslomalla!!

Isäntä soitteli firmaan, ja sanoi että ei ole nyt yhtään tyytyväinen tähän hommaan! Työmies lähtee kesken asennuksen sairaslomalle! Ei ollut työnjohtaja sielä firmassakaan!

 Pääsin eilen katsomaan mitä siellä on tehty. Meillä roikkuu nyt keittiön seinässä vapaina korkealla, ihan kiinni kulmassa kaksi sinistä muoviputkea.
Putket tulevat seinän läpi sisäeteiseen kattopaneleiden alta, aivan ulkoseinässä kiinni.

Siintä putket menevät vessan puolelle. Vessassa putket ovat aivan katossa, ja ulkoseinässä kiinni.
WC:ssä vesiputket roikkuvat myöskin vapaina.

Meille oli tarkoitus siirtää putkia sen verran, että seinämateriaaleja mahtuu vaihtamaan. Nyt ne ovat niin lähellä kattoa, ja nurkkia, että ei mitään mahdollisuutta tehdä seinille mitään. Kaiken
lisäksi, väliaikaisia vesiputkia, ei ole yhdistetty nykyisiin vesiputkiin.

Nyt isäntä tekee itse uudet reijät seinän alaosaan, lähelle nykyisiä vesijohtoja. Uusi asentaja tulee maanantaina, ja toivottavasti yhdistää putket toisiinsa.

Harmittaa, kun eteisen uudessa kattopanelissa, on nyt 20 cm leveä väylä, läpi katon. Siellä roikkuu tämä uusi asennettu vesiputki!

Kyllä pitäisi olla aina itse katsomassa, mitä tehdään!

10 kommenttia:

 1. What a pitty! It's annoying when there are problems with a craftsman...

  Greetings Kathrin and good luck!

  VastaaPoista
 2. kurja juttu! Minulla on paljon omakohtaista kokemusta vastaavasta, aina pitäisi itse olla töitä valvomassa.

  VastaaPoista
 3. Kummallista. Tai sittenkään ei yhtään ihmetytä...

  Kun joku pistäisi pystyyn sellaisen 'normaalilla' tavalla toimivan rakennuspuljun, jonka kanssa sovitut asiat ja aikataulut pitävät ja keskusteluyhteyskin löytyisi tarvittaessa...

  VastaaPoista
 4. Espero que por esta altura, o problema com os canos da água já tenha sido resolvido...
  Beijinhos!
  Ana

  VastaaPoista