Translate

maanantai 25. syyskuuta 2017

KAIKENLAISTA all kinds of


Aamulla ulkolämpömittari näytti + 2.9 °C. Sumua. Nyt mittarissa on + 10°C ja aurinko paistaa.

Valtavia hanhiparvia lentelee taivaalla!

Nuorella miehellä, on tänään taas kiva päivä opiskelupaikassa;-)

Isäntä täytti pyöreitä vuosia viikonloppuna. Juhlat olivat vain perhepiirissä. Töissä on kuulemma muistaminen, kun menee vapaiden jälkeen töihin;-))

Sunnuntaina käytettiin isääni ulkona. Osastolta oli nukkunut pois muutama henkilö. Miten pahalta työntekijöistä, ja muista asukkaista tuntuukaan, kun vuosia paikassa ollut ihminen poistuu joukosta!

Isännällä oli eilen todella pulmallinen tilanne. Ulko-oveen piti vaihtaa uusi lukko! Hän teki hiki päässä hommia 3h! Oven lukko ei vaan lukkiutunut. Viimennä apuun piti soittaa meidän naapuri. Parin tunnin odotuksen jälkeen hän saapui paikalle. Lukko oli asennettu oikein, mutta karmi oli liikkunut, jolloin lukon kieleke ei päässyt lukitsemaan ovea. Onneksi on tuollainen naapuri, jolta voi kysyä apua;-))

10 kommenttia:

 1. Always lovely when the sun shines... the little lizards emerge to re-energise. Great photo Anne :D)

  VastaaPoista
 2. Kaikki kurki- ja hanhiaurat lensivät ohitsemme silloin, kun olimme töissä ja se harmittaa! Olisin halunnut vilkuttaa heille ja toivottaa turvallista matkaa!

  Onnea ja kaikkea hyvää Isännälle! Joskus kodin jutut ovat pulmallisia, onneksi apu on lähellä! Mukavaa, että nuori herra on saanut opiskelupaikan - mitä ala johdatteli elämäntaipaleelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnentoivotukset menivät perille;-) Nuorimies opiskelee luontoalaa;-)

   Poista
 3. Hihi, today the translation of your text into German is a mess :) You have used your father? For what? What about the Wirkung people?

  Greetings Kathrin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The translator can guess what the text should read. My dad is in a nursing home. We use him outside when we are watching him. My men had birthdays. The employer gives a gift at work. Greetings

   Poista
 4. E os vizinhos, fazem mesmo falta, em situações de emergência, por vezes...
  Uma imagem super interessante, como sempre!
  Beijinhos
  Ana

  VastaaPoista