Translate

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

JIPPII ! Yippee!


Saukko on piehtaroinut jäällä, ja tassutellut sen jälkeen takaisin veteen. Laiturin alla on aukko, jota kautta eläin pääsee kulkemaan.

Juu, se ilon kiljahdus johtuu siintä, että nyt on sitten ilmeisesti kevät! Aamulenkiltä palasin kotia, kun pihan ylitse lensi töyhtöhyyppä!

Meidän miehet lähtivät äsken ajelemaan, ja katselemaan näkyykö mitään mielenkiintoista. Äsken isäntä soitti, että kiuru lentää. Hetki sitten tuli viesti, että 6 töyhtöhyyppää ja 2 harmaalokkia on näkynyt! Höh!!

Minä istun vahtimassa uunissa olevaa ruokaa. Mutta taidanpa lähteä käymään katsomassa lintuja, kun miehet palaavat kotia;-))

Ai niin, yöllä tuli ihan hirveästi lunta lisää. Toivottavasti lumi sulaa pois;-) Millään ei malttaisi odottaa kevään tuloa.

14 kommenttia:

 1. Anne,
  you live in an unusual place.
  You can enjoy lots of birds.
  A few more days and spring will come.
  Greetings.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Lucja-Maria;-)Here goes over a lot of birds migrating. Birds also stays here. There is a lot of water, fields and forest. Here was promised for tomorrow lot of snow! Have a nice evening

   Poista
 2. Uusi lumi on vanhan surma, siksi pidän keväisistä(kin) sateista. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Timo! Kiva kun tulit vierailulle;-) Onneksi satanut lumi on jo sulanut pois. PS. Sinun kirjoituksia on kiva lukea. Koiran ja kissojen touhut on välillä ihan huippuja!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Thanks Bob;-) Spring comes slowly. Tomorrow is promised a lot more snow again. Have a nice evening

   Poista
 4. Tänään voi sanoa "jippii" täälläkin, kun aurinko paistaa niin ihanasti.
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara;-) Aurinko lämmittää jo todella paljon. Metsissä ja varjo kohdissa on vielä ihan täysi talvi, mitä ei uskoisi kun kaupungilla kulkee.

   Poista
 5. Muuttolintuja jo! Meilläpäin ei ole vielä näkynyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko nämä linnut niitä tiedustelijoita. Toivottavasti lintuja ei vielä tule paljoa tänne. Öisin on kumminkin kylmää, ja jos lunta tulee lisää. Miten ne sitten pärjää täällä.

   Poista
 6. I really like a lot of snow but spring may also come from me now.
  Great weather all the birds and the flowers, bees, butterflies and dragonflies :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spring is a wonderful time, it is also going to be over soon. I can not wait that spring will be here also. Today it was raining terribly snow! Greetings

   Poista
 7. Tanta neve, ainda?...
  E já falta tão pouco, para a chegada da Primavera!...
  Como sempre, uma foto super interessante, por aqui...
  Beijinho
  Ana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snow and ice have much yet. In the forest and in shaded places is quite wintry. In some sections where the sun is shining, the soil is already visible. At night, there is still frost. Spring comes slowly.Greetings

   Poista