Translate

tiistai 31. toukokuuta 2016

EI KIVAA KATSELTAVAA! not nice to look at!


Käveltiin meren rannalla, vanhan laiturin luona. Isäntä kiipesi huonokuntoisille rankennelmille. Hän huuteli meille, mikä löllö täällä on! Minä meinasin että siellä on meduusa. Poika kiiruhti isännän luokse, ja totesi " täällä on kuollut hylje".

Hylje oli sidottu köydellä kiinni  vanhan laiturin puuosiin. Hylje haisi mädältä! Yök! Isot lokit ja kalanpoikaset napsivat hylkeestä suupaloja. Minkä ihmeen takia hylje on hylätty laiturin viereen! Onkohan jäänyt verkkoihin tai rysään kiinni? Mutta eikö kuolleet hylkeet pitäisi hävittää jotenkin muulla tavalla?


Kotipihalla isäntä oli kastelemassa kasveja, kun hän löysi tämän päivän toisen ikävän löydön.
Tyrnipensaan juurella oli puoliksi syöty orava. Tosi outo tapa syödä orava! Jos haukka on ollut asialla, söisikö se oravan pään? Kettu ja kissa tulee mieleen ensin. Mutta mikä on nylkenyt nahkan ja lihan oravan jaloista?                                                           Muuten päivän oli kiva.

6 kommenttia:

 1. Not nice, but, they are beautiful images.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Bob. The stench of rotten seal seems even more on the nose. Everything that must be found on nature. Best wishes to all of you;-))

   Poista
 2. Hello Anne !

  Thank you for these incredible pictures ! Wow !

  Have a great wednesday

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Neila. Between making unpleasant discoveries in nature. Greetings.

   Poista
 3. It's a really bad day, Anne. The seals are not many in our Northern sea and I think it was an accident. About squirrel I suppose you're right - it could be fox.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Nadezda;-)) It was very bad day. Two rotten discovery. But otherwise there was a nice day with the family.Best regards.

   Poista