Translate

perjantai 14. elokuuta 2015

KOTIIN PÄIN


Koko loman ihmeteltiin, kun ei näy naarasporoja. Syykin selvisi pois ajaessa, tien laidassa näkyi emoja pikkuisten vasojen kanssa.

Aamulla 9.00 lähdettiin ajamaan kohti etelää. Pakollinen käynti CandyWorld: issa ja Ikeassa. Ikeassa olisi ollut vaikka mitä kivaa, mutta onneksi autoon ei mahtunut lisää tavaraa.

Haaparannan käynnin jälkeen kohti Oulua. Oulussa käytiin uimassa ja syömässä. Parin tunnin tauko teki hyvää istumalihaksille.


    Vähän ennen Jyväskylää, liikenne tyssäsi täysin. Ihmeteltiin mikä on, kun mitään ei tapahdu.


                    15 min odotuksen jälkeen rekkojen takaa, näkyi valtavia säiliöitä.


                       Kaksi rekkaa mateli keskikohdan toisella puolella, meidän tulo suuntaan.


Vihdoinkin liikenne alkoi rullata eteen päin. Vaajakoskella pidettiin pakollinen tankkaustauko. Ihmisille ja autolle. Kello oli jo 21.00. Porukkaa oli ihan kiitettävästi huoltoasemalla.


Ilta pimeni, ja liikennekin hiljentyi. Heinolan jälkeen rekka huristeli meidän edellä. Rekan perässä oli ihan hyvä mennä. Eipähän tarvinnut pelätä koska hirvi loikkaa tielle, kun oli iso auto edessä, sopivan välimatkan päässä.

Kotipihaan kurvattiin vähän ennen 24.00.
Loma oli ja meni. Hyvä kun pääsi vähäksi aikaa pois näistä maisemista. Oikeastaan koko aikana ei pystynyt rentoutumaan, kun aivoissa muhi tietoisuus todellisuudesta.
Sunnuntaina odotti karmea pyykkikasa, isällä siivoaminen, kaupassa käynti ym. hommat. Onneksi minulla on hyvä aviomies joka auttaa.

Ajomatkalla nähtyä: Lehtokurppia
                                  Kettu
                                  Joutsenia
                                  Kurkia
                                  Poronvasoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti