Translate

perjantai 24. huhtikuuta 2015

JÄÄHYVÄISET HELMILLE


                                    Helmi pirteänä poseerasi takan päällä kameralle.                                              Helmi menossa viimeiseen lepoon.

Tänään aamupäivällä mentiin isälle, antamaan Helmille syömistä. Ajetiin pihaan ja katsotiin, kun kissa makaa kaivonkannen alla oudossa asennossa, ja läähättää.

 Heti huomasi ettei kissan asiat ole hyvin. Joku oli ajanut Helmin päälle autolla!
 Nostin kissan syliin, ja kissa huusi kovasti. Helmi iski hampaansa minun peukaloon ja rimpuili. Kissaa sattui hirveästi. Sain laitettua Helmin auton takapenkille, jonne jäi makaamaan paikoilleen. Helmin takajalat ei liikkuneet ollenkaan.

 Isäntä soitti eläinlääkärille saman tien. Minä koitin peukalon verentuloa saada lakkaamaan, samalla kun kaadoin peukalolle haavanpuhdistus ainetta.
 Lähdettiin saman tien viemään kissaa lääkärille. Isäntä sai Helmin nostettua syliin ja laittoi selälleen käsivarsille. Helmi ei huutanut yhtään, ilmeisesti asento ei sattunut.
Sisällä lääkäri totesi, että kissan selkäranka on murtunut, ja kissasta ei ole enää eläjäksi.

 Helmi sai ensin yhden rauhoittavan piikin, ja jonkun ajan päästä toisen. Kissa ei meinanut rauhoittua ollenkaan, ilmeisesti shokin takia. Kun Helmi viimein oli rauhallinen, lääkäri pisti viimeisen piikin, ja Helmi lopetti hengittämisen.

 Nyt Helmi on haudassa isän tontilla, eikä kissaa enää koske. Hirveä päivä! Kissaan ehti kiintyä ja Helmi oli vielä äidin kissa.

Kiitos vaan sinulle, joka ajoit kissan päälle. Olisit edes tullut ilmoittamaan että kissa jäi auton alle.

Minä sain jäykkäkouristuspiikin, tupun sormeen ja antibioottikuurin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti