Luonto, valokuvaus, suunnistus, taiteen tekeminen, linnut, ötökät, puutarha, kalastus, ruoka-allegisen ruokaohjeita.
Translate
sunnuntai 9. helmikuuta 2014
PIPARI
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 dl sokeria
2 tl vanilijasokeria
hyppysellinen suolaa
1 muna
125 g maidotonta margariinia
Sekoita kulhossa jauhot, perunajauho, sokeri, vanilijasokeri ja suola. Lisää muna ja margariini nokareina, ja vaivaa käsin tasaiseksi taikinaksi. Anna taikina levätä tunnin verran ajan jääkaapissa kelmuun käärittynä.
Tee taikinasta pieniä palloja, ja litistä kämmenellä littanaksi. Paista 175C asteessa n. 12 min ( tarkista kypsyys ). Jäähdytä.
Täyte
Maidotonta margarinia
Tomusokeria
Kylmää vettä
Sekoita margariini, ja tomusokeri tasaiseksi massaksi. Lisää vettä 1 rkl ja sekoita tasaiseksi.
( Laita margariinia ja tomusokeria tarvittava määrä ).
Täytä piparin toinen puoli marmeladilla ( tein aprikoosista ). Pursota margariini kreemi ympärille, ja laita toinen pipari kanneksi. Koristele tomusokerilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti