Translate

lauantai 30. joulukuuta 2023

LAUANTAI Saturday

 


Aamulla heräsin klo 7.30. Väsyttäisi vaikka kuinka paljon, mutta kroppa ei anna enää periksi olla makuuasennossa. Pakko on lähteä liikkeelle. Ulkona on tuohon aikaan tosi pimeää vielä. 

Puutarhan puut ja pensaat, on kauniin näköisiä lumen alla. Pakkasta -4°C. Isäntä teki vaihteeksi lumisateen jäljiltä lumityöt. Voisi tuo lumen tulo jo loppua!

Aamupäivällä oli apteekissa käynti. Piti vielä käydä parissa kaupassa etsimässä kaminapuhallinta. Se on ollut ostoslistalla jo vuosia, mutta aina sen unohtaa. Nyt on luvattu niin kylmää ilmaa, että on ihan hyvä saada lämmin ilma kiertämään huoneessa pidemmälle.

Kävimme vielä kirppiksellä katsomassa myyntipöydän ja rekin järjestys. Vaatteita oli taas jätetty lojumaan, eikä ole laitettu takaisin henkariin. Luulisi olevan itsestään selvää, että jos kokeillaan jotakin vaatetta, laitetaan se takaisin henkariin. 

Kirppispaikka on vielä reilun viikon meidän käytössä. 


15 kommenttia:

 1. Dear Anne!
  May the coming year bring you joy, success, and happiness!
  Łucja - Maria

  VastaaPoista
 2. Yo soy muy sensible al frío y aunque aquí las temperaturas no son tan bajas, como las que padeces tu, me afecta bastante el frío.
  Un abrazo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The place of residence has a great influence on whether it can withstand cold or hot air. It's really hard for us to be in the warm air.

   Poista
 3. Haluaisin vähän lunta. Se olisi parempi kuin kaikki tämä sade ja kovat tuulet, joita saamme joka päivä viikkojen ajan.
  Hyvää uutta vuotta Anne.

  VastaaPoista
 4. Dearest Anne,
  It certainly is dark in your area at 7:30 AM.
  Brave for getting up and then looking for a fireplace fan. Indeed a smart thing to invest in with more cold coming your way!
  Ah, one only wonders about the bad habits that more and more people display... Good for you for putting things back on the hanger!
  Hugs and wishing you a peaceful and quiet New Year's Eve.
  Mariette

  VastaaPoista
 5. Pysykäähän lämpiminä!
  Rauhaisaa vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Toivottavasti ei tule niin kylmää kuin säätiedotus lupailee!

   Poista
 6. A friend has a fireplace fan and it works really well to spread the heat around. I hope that it doesn't get too cold for you, Anne.

  VastaaPoista