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perjantai 11. elokuuta 2023

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA! Have a nice weekend

 

                                 Keltainen kehäkukka (Calendula officinalis)

 Ostimme tänään savustettua ankeriasta. Uskomattoman hyvää;-)) Oletko koskaan maistanut ankeriasta?

11 kommenttia:

  1. Es muy típico en la zona de Valencia, en donde estuve una temporada.
    Que tengas un buen fin de semana

    VastaaPoista
  2. I have never had it but just saw a show today about how they are restocking the eels in European rivers.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eel is an endangered species here. Its population is maintained by planting.

      Poista
  3. Dearest Anne,
    Oh yes, being Dutch by birth, that is a well known food for us!
    Glad you enjoyed it.
    Hugs,
    Mariette

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. How do you prepare it? Eels are endangered here. They can only be caught here in July. food fish is imported from elsewhere, usually New Zealand.

      Poista
  4. Uma macro incrível!
    Já não como enguias há bastante tempo! E nem tenho visto muito nos mercados... acho que é um peixe de rio... e os rios com o tempo tão seco, andam muito problemáticos... a lampreia também é outro peixe de rio, que vai sendo cada vez mais difícil de achar...
    Beijinhos
    Ana

    VastaaPoista