Translate

torstai 2. helmikuuta 2023

TORSTAI Thursday

 

                                                                       Pakkasta -4°C

                                     Tiet oli tänään aamulla aikaisin tosi liukkaita!

Ps. Oletteko liittyneet hulevesiviemäriin? Paljonko teillä maksoi liittyminen ja putkityöt?

Meillä on nyt vääntöä kylässä hulevedestä. Ymmärtäisimme jos asuisimme betonin keskellä, ja pihat olisi päällystetty. 

Asumme maaseudulla, ja jokaisella on isot tontit. Vedet käytetään puutarhassa, ja ulkosaunalla. Monella on pihalla kaivot, ja suihkulähteet johon vesi kerätään. 

Lisäksi ainakin meidän tontti on ihan täynnä puita ja pensaita. On myös isot kasvimaat. Pihassa on myös kaksi kasvihuonetta. 

Meidän talon alapuolella ei ole taloja. Tien ylitse kun mennään, vastassa on pieni metsä. Metsän takana on tosi iso ja syvä oja, joka on aina täynnä vettä. Talo on ojasta 15 metrin päässä. Vesi tulee muutaman kilometrin päästä isolta suolta, ja virtaa suoraan läheiseen jokeen. 

Kylän ihmiset ovat aika hermostuneita koko asiasta.

13 kommenttia:

 1. It has been raining for several days. There is a lot of water in the garden. At the moment, the beds with roses are covered with water. I'm afraid the frost will come and destroy all the rose bushes. The weather is unpredictable at the moment.
  Hugs and greetings.

  VastaaPoista
 2. Dearest Anne,
  That sounds like a serious condition and wait till spring when there really is lots of melting water from all the winter snow...
  Sure hope it gets resolved!
  Hugs,
  Mariette

  VastaaPoista
 3. Our city has made everyone disconnect the roof drains from the sewer system. We must let the water drain into the earth on our own property to see the demand on the sewage system.

  VastaaPoista
 4. Vives rodeada de Naturaleza. Muy bonita fotografía.
  Besos.

  VastaaPoista
 5. Aqui a região onde moro, foi muito afetada com as chuvas de Novembro e Dezembro, mas por enquanto ainda não se lembraram de ter tal ideia...
  Uma imagem fascinante! Beijinhos!
  Ana

  VastaaPoista