Translate

lauantai 25. kesäkuuta 2022

TÄNÄÄN today

 

                                                                     Kuuma! +28°C

Minkälainen juhannus siellä on ollut? Meillä toinen miehistä oli viimeisen yön töissä, ja toinen aloittaa tänään yöt. Kotona ja kotitalolla on ollut paljon kaikkea hommaa.

Torstaina yhden talon päässä oleva ihminen, aloitti juhlimisen. Teknopoppi jyskytti isoista kaijuttimista kovalla äänellä. Tum tum jyskytti päässä kello 1 asti yöllä. Ihan sama oliko ulkona vai sisällä! Yöllä piti myös koekäyttää viritettyä autoa!

Viime yönä koko kylä sekosi! Ympäri kylää kuului uskomatonta mekkalaa. Musiikkia soitettiin kilpaa, kuka mitäkin tyyliä. Yhdessä vaiheessa jostakin kuului laukauksen ääni. Minua alkoi hirvittämään sen verran, että laitoin ulko-oven kiinni ja lukkoon. ( ovi oli auki jotta viileämpi ilma pääsi sisälle).

Menin nukkumaan vähän ennen yhtä yöllä. Ikkunat oli auki, josta kuului kaikki äänet. Laitoin tuulettimen päälle. Se pitää sen verran ääntä, että mölyt eivät enää kuuluneet sisälle. Onneksi sain nukuttua koko yön. 

Saa nähdä vieläkö tänään piisaa juhlijoita. Luulisi kaksi yötä juhlintaa riittävän.

Täällä kylällä ei ole koskaan ollut tällaista menoa, kuin eilen illalla ja yöllä!9 kommenttia:

 1. Dearest Anne,
  Maybe just because for a few years there could not be such parties... It is good that people are happy and celebrate that together but you also need to REST and sleep.
  Hugs,
  Mariette

  What a lovely Rhododendron!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. There is something behind the hard celebration. Probably it's two years of a pandemic. Hopefully the disease will not start to increase again now.

   Poista
 2. Meillä naapuritaloon oli asettautunut omistajien nuoria sukulaisia (?), joiden mielestä musiikin huudattaminen ulkona kovaa ja toisilleen huutaminen olivat se juttu. Meno keskeytyi onneksi reippaasti ennen uniaikaa ja kaikki päättyi hyvin. En kyllä yhtään tykkää tästä mentaliteetista kutsua nuoria sukulaisia mekkaloimaan rauhalliselle omakotialueelle.

  Viime vuonna talon isäntä oli paikalla, tänä vuonna taisi olla jossain rauhallisemmassa paikassa.

  Kiiti vaan, naapuri 😠

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiva!! Torstaina juhlinut naapuri piti taukoa perjantai päivän. Eilen jaksoi taas juhlia ja soittaa jyske musiikkia. Tässä vieressä kaksi naapuria on ollut koko juhannuksen muualla. Toivottavasti ovat olleet rauhallisemmassa paikassa.

   Poista
 3. What a holiday Midsummer! Anne I hope you're better now in silence.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopefully no one will celebrate today! Tomorrow is a weekday, fortunately.

   Poista