Translate

sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

ANSA trap


Kohtasimme metsässä tällaisen näyn. Puulaatikossa oli jäniksen pää, ja puussa roikkui linnunsiipi.

Ps. Istuin tänään avonaisen keittiön ikkunan vieressä. Yhtäkkiä terassilta kuului kamala kolina, ja parkaisu! Sanoin nuorelle miehelle, että linnut tappelevat. Olisiko haukka napannut linnun?

Kohta kuului taas kovaa parkumista, ja kolinaa. Sanoin nuorelle miehelle, että nyt lähdetään katsomaan mitä siellä on. Isäntä oli ulkona, ja sanoin myös hänelle, että nyt äkkiä tänne!

Meillä on terassin alla ollut lossia. Metsähiiristä on ollut harmia, ne ovat rakennelman alla, ja siitä eläimet kiipeävät sisälle katolle.
Miehet menivät toisen lossan luokse, ja koittivat nähdä mikä siellä on jäänyt kiinni. Luulimme että siellä on iso rotta, mutta ahtaassa paikassa näkyikin oravan häntää!!

Paikka on niin ahdas, että miehet eivät meinanneet millään saada oravaa pois ansasta. Eläin ei liikkunut mihinkään, vaikka nuorimies veti lossassa kiinni olevaa narua.
Ilmeisesti hän sai hiukan sormilla puristettua lossaa, kun samantien orava ampaisi karkuun.

 Orava juoksi vauhdilla pihan poikki, naapurin puolelle. Toivottavasti orava selviää. Näköhavaintoa ei ollut, mistä kohdasta orava oli kiinni lossassa.

Miten ihmeessä orava on mahtunut terassin alle!! Nyt lossat on pois. Pitää ilmeisesti laittaa kaistale verkkoa maan ja terassin reunan välille.

7 kommenttia:

  1. Tiene ese bosque gran espesuras de árboles.

    Me alegro de que la ardilla, haya sido liberada.

    Besos

    VastaaPoista
  2. Hello Anne!
    Poor squirrel,glad he left safe from the trap!
    Enjoy your evening! Have a happy new week! Stay safe!
    Dimi...

    VastaaPoista
  3. Fico contente, pelo esquilo ter escapado, sem problema!
    Mais uma imagem de grande beleza! Gostei imenso!
    Beijinhos!
    Ana

    VastaaPoista