Translate

torstai 25. heinäkuuta 2019

ONGELLA 1 fishing


Kävimme tänään aamupäivällä ongella joella. Veneranta on kesän aikana pahasti kasvanut umpeen. Isäntä raivaa viikatteen kanssa kasvustoa pois veneen ympäriltä. Yhtä äkkiä hän juoksee huitoen kovaa vauhtia pois veneeltä, ja puhuu jostakin pistämisestä. En ensin tajunnut mitä ihmettä kävi!


Selvisi, että 6 ampiaista pisti häntä eri puolille kehoa! Annoin kortisonitabletin isännälle ( samoja joita hänelläkin on ollut käytössä). Tuollainen määrä pistoksia voi tehdä mitä vaan!

Meidän veneen vieressä olevassa keltaisessa veneessä, istuimen alla, on valtava ampiaispesä! Isäntä oli hipaissut puskia ja vene oli ilmeisesti hieman liikahtanut, joten ampiaiset hyökkäsivät päälle.
Onneksi ei tarvinnut soittaa ambulanssia paikalle!
Nyt kaupungille on soitettu veneessä olevasta pesästä, (ja samalla sanottu pusikkoisesta rannasta). Jos saisivat omistajan käymään ja poistamaan ampiaispesän. Tuollainen on todella vaarallinen paikka ampiaispesälle.
 Hirveä jos paikalle osuu joku, joka on allerginen ampiaisenpistoille!! (Rannassa liikkuu paljon ihmisiä). Jätimme myös veneen penkille lapun, jossa varoitimme ampiaispesästä.Kun näytti siltä, ettei isännälle tullut ampiaisten pistoista ongelmia, läksimme onkimaan.

              Lähtörannasta sadan metrin päässä, on aika iso poukama, josta on aina tullut kalaa.

9 kommenttia:

 1. Ouch! That hurts a lot! Beautiful pictures, Anne!

  VastaaPoista
 2. Hoy nos ofreces unas fotos preciosas de tu paseo. ES un placer para la vista contemplar estas imágenes.

  Besos

  VastaaPoista
 3. Hi Anne.

  Nice to fish there.
  The wasps are not fun.

  Greeting from Patricia

  VastaaPoista
 4. Olipas ilkeä yllätys!
  Onneksi sinulla oli sitä kortisonia ja muutenkin taisi olla onni puolella, ettei pahempia tapahtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei käynyt mitään. Tänään kävimme myös rannassa, veneelle ei ole kukaan tehnyt mitään. Ranta on sen sijaan täynnä ihmisiä. Toivottavasti kukaan ei lähde harhailemaan veneille, ja saa vihaiset ampiaiset kimppuunsa. Minulla on oltava joka paikassa kortisonit mukana, olen niin allerginen kaikelle. Viikonloppuja,-)

   Poista
 5. As imagens estão o máximo!!! Mas que inesperada e desagradável surpresa, o ninho de vespas, no barco!...
  Bom saber, que as picadas, não tiveram consequências muito graves!...
  Beijinhos
  Ana

  VastaaPoista