Translate

perjantai 13. huhtikuuta 2018

SITRUUNA SUUKKOKAKKU


Kaupan hyllyltä löytyi sitruunan makuisia suukkoja. Pakkohan se oli kokeilla suukkokakun tekoa, raaka-aineilla joita minäkin voin käyttää. Maito ja soija ovat kiellettyjä, joten käytän kauratuotteita.

Pohja on tehty digestive kekseistä, ja maidottomasta margariinista (ilman maidon proteiinia). Juustomassassa on kauratuorejuustoa, kauraruokakermaa, vanilijasokeria, sokeria, sitruunankuorta, sitruunamehua ja liivatetta.

Oletko kokeillut suukkokakun tekoa?

Hyvää tuli!

14 kommenttia:

  1. That is creative backen Anne! :))
    Can you not use the soy and milk products?
    I want to try your cake, you know! :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yeah, I'm allergic to soya and milk. The cake is worth trying. On the web you can find a kiss cake instruction.Greetings

      Poista
  2. Kuulostaa herkulliselta, mutta minä en taivu leipomiseen. Syön sitäkin mieluummin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;-))) Ruoanlaitto ja leipominen ovat jostain syystä helppoa, mutta raaka-aineet tuottaa välillä hankaluuksia

      Poista
  3. Your cake looks very appetizing.
    A piece, I would like to eat.
    I also can not eat milk.
    Happy weekend.
    Lucja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi Lucja-Maria! What do you use when you can not eat milk? I have oatmeal in use. Greetings

      Poista
  4. It looks delicious. I like cakes.
    Happy weekend!

    VastaaPoista
  5. kuulostaa ja näyttää herkulliselta! Suukkokakku on ihan uusi juttu minulle

    VastaaPoista
  6. Que delícia!... Parece óptimo, Anne!
    Beijinho
    Ana

    VastaaPoista