Translate

tiistai 15. marraskuuta 2016

RÄNTÄSATEESSA sleet              Tänään on satanut urakalla räntää. Ei kivaa! Toivottavasti lumi ei lähde pois.

Ruokintapaikalla on ollut paljon lintuja. Pikkuvarpusia, talitiaisia, sinitiaisia, keltasirkkuja, viherpeippoja ym. Tänään pihassa oli urpiaisia, toissa päivänä pyrstötiaisparvi teki nopean pyrähdyksen talipötkölle.

8 kommenttia:

 1. Awful, autumn weather. Rain, snow really do not like it.
  I'm waiting for spring.
  Very interesting photos.
  Greetings.
  Lucja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Lucja-Maria;-)) snowy winter is nice, but the water of the rain in the winter I do not like. It is so dark if there is no snow on the ground. After the winter, it's great when spring comes. Good night;-))

   Poista
 2. Jopas räntää on tullutkin, meillä ei satanut ollenkaan, oli vain pilvistä. Ihania pikkuisia teillä käy automaatilla! Olin niin onnellinen kun meilläkin nyt syksyn aikaan poikkesi pyrstötiaiset pikiseltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kovasti odoteltu sitä karvaista lintua ruokinnalle. Mutta vielä ei ole näkynyt. Puutarhassa on kyllä kovasti tassujen jälkiä. Onneksi kaikki tärkeät puut ja pensaat on suojattu. Kesäinen pupu on jo niin iso, ettei varmaan enää tule päiväsaikaan näkyville. Mutta jos vaikka riistakameraan jäisi kuvia.

   Poista
 3. Here it is only a very little frost and to you it really been very cold. I read that you've already seen many birds. Your photos have a wonderful starry bright luster. Really very beautiful!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much Helma;-)) Here in our yard, it has been lots of birds. Greetings

   Poista