Translate

sunnuntai 16. heinäkuuta 2023

TAULUJA oil paintings

 





                                            Minulla on ihan hirveästi vanhoja öljyvärimaalauksia. 

Öljyvärimaalauksen aloitin 14 vuotiaana, eli tosi kauan sitten;-)) Aiheita tuli milloin mistäkin, luonnosta, unista, ym. 

Katse etsii luonnosta minua kiinostavan kohteen.

Näyttelyitä pidin yksin, muutaman taidepiireistä olevan tutun kanssa, ja oman pojan kanssa. 
Kaupaksi tauluja meni myös kiitettävästi. Yhden näyttelyn taulut lähtivät seiniltä, ennen kuin näyttely oli loppunut. Itse en ollut paikalla silloin.

Taiteen tekeminen, on ollut nyt todella kauan tauolla. Se on tosi surullista. Sisällä on kumminkin kaipuu tehdä taidetta. On niin paljon muuta juttua, ja tekemistä, jotka vaatiin huomion ja jaksamisen. 

Onneksi on kamera, jonka avulla voin hullutella;-) 

Yläkuvissa on minun vanhat taulut jotka tuhosin, ja laitoin jäteasemalle. On vielä katsottava mitä tauluja säästän, ja mitä hävitän.

12 kommenttia:

  1. Beautifull Paintings. I like It so much.

    VastaaPoista
  2. Sinusta tulee aina uusia taitoja esille! Kauniita ja mielenkiintoisia tauluja. Minä pidän varsinkin kahdesta ensimmäisestä. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taulu oli kahdessa osassa, päällekkäin. Tuo kukkataulu oli näyttelystä, josta ei jäänyt kovinkaan montaa taulua jäljelle.

      Poista
  3. så flotte bilder!!Du må male mer!Talented :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. It's so hard to start over to make boards. I can no longer use oil paints and those liquids. Acrylic colors don't feel like your own colors. Should come up with something else where I can use a big mark, and not precise work.

      Poista
  4. What a talent, Anne. It must be hard to get rid of pieces.

    VastaaPoista