Translate

maanantai 8. toukokuuta 2023

MAISEMAKUVA landscape picture

 

Lääkäri soitti kilpirauhasen kokeista. Kyllä on tämän lääkärin kanssa, tosi hankala tulla toimeen. Hän puhuu suomea, mutta minä en puhelimessa ymmärrä häntä, eikä hän minua.

 Söin kilpirauhasen tulehdukseen kuukauden kortisonia, lopettelin kuuria pikkuhiljaa, kun ei ollut enää oireita. Kaiken lisäksi, tulin ihan sairaaksi pitkästä ja isosta kortisoni määrästä. 

Leuan alla on vielä turvotusta. Nyt ei tiedä onko sitä tulehdusta vielä kilpirauhasessa, vai ei. Olisi pitänyt alkaa syömään tulehduskipulääkettä, mutta kun voin käyttää vain banadolia. Sekään ei ole lääkärin mielestä hyvä juttu.

 Kilpirauhasen vajaatoiminta on nyt taas päällä. Pitkin hampain lupasi lääkäri minulle, että saan aloittaa vajaatoiminta lääkityksen uudestaan. Jos olo menee liikatoiminnalle, pitää mennä lääkärin vastaanotolle. Lopettelen kuulemma itse kuureja! Laittaa lähetteen sitten erikoislääkärille. Ehkä on parempikin, kun tuon lääkärin kanssa ei tule mitään. 

Luultavasti kilpirauhasjutut on sen verran hankalia, että tarvitsee erikoisihmisen hoitamaan sairautta.

5 kommenttia:

 1. Medical issues can be such a mystery.

  VastaaPoista
 2. How beautiful the ocean view is! Sorry to hear about your lasting health problems. I think second opinion by a specialist is highly recommended. Take care of yourself.

  VastaaPoista
 3. Hei Anne.
  Se on erikoistunut aihe. Toivottavasti saat pian hyviä tuloksia.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kuva.
  Kilpirauhasjutut ovat varmaan hankalia ja kannattaakin varmaan hakeutua erikoislääkärille, jotta saat avun oireisiisi.

  VastaaPoista